Nasıl oluyor ki imkansız gibi bir şey bu neden ban yemiyor bide burdaOho geçen bı forumda eleman bütün hesaplara gidiyordu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Nasıl oluyor ki imkansız gibi bir şey bu neden ban yemiyor bide burdaOho geçen bı forumda eleman bütün hesaplara gidiyordu
Bende anlamıom.Nasıl oluyor ki imkansız gibi bir şey bu neden ban yemiyor bide burda
At dost@EL MATADOR Dm atılmıyor size
Dur dost Bi tolga27 dolandırci diyorlarAt dost
e papara yok yuhhh sana papara olmadığını herkes biliyor
Bende papara yok dahada batıyon?
Bende papara varmı la?dayının 1 kere kardeşim dedigini görmedim , ya **** der ya çakal ?
Banada miPara yok kimseyeee hahaha ????
sen nie anlamın anlamış degilim bn senden papara hesabımda eksik vardı siteye atacaktım 60 kuruş senden istedim sende bnde papara yok dedin aynen ama dur bakım 2 dk dedin snra gada ya at papara dedin bnde işimi gördügün içinteşekkür ederim dayı dedimLen bend
e papara yok yuhhh sana papara olmadığını herkes biliyor
Nasi la ne alaka nokuyoDur dost Bi tolga27 dolandırci diyorlar
Tmm haklısın özür suçlu benim??sen nie anlamın anlamış degilim bn senden papara hesabımda eksik vardı siteye atacaktım 60 kuruş senden istedim sende bnde papara yok dedin aynen ama dur bakım 2 dk dedin snra gada ya at papara dedin bnde işimi gördügün içinteşekkür ederim dayı dedim
Bende anlamadım herkes dolandırıcı diyorNasi la ne alaka nokuyo
Dayı tassak mi geçiyonTmm haklısın özür suçlu benim??
Yaw pala ben ben değilmişim *** şimdi öğreniom ?Bir kere dayi bu kadar uzun yazmazlafin icinde mutlaka argo.kelime vardir .bu kadar zarif bir konusmasi yoktur dayinin
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!