Millet kim o diyo niye sklemiyon? Benmi konusuyum illaYaw küfür ettirme bana?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Millet kim o diyo niye sklemiyon? Benmi konusuyum illaYaw küfür ettirme bana?
Dost özele gel bı sana zahmetMillet kim o diyo niye sklemiyon? Benmi konusuyum illa
Kim ne dio laMillet kim o diyo niye sklemiyon? Benmi konusuyum illa
Abi bu tolga senin hesabına girip kazandığın ödülü kendine almadı mıKim ne dio la
@tolga27 daha önce senin bı vukuat mi vardı neMillet kim o diyo niye sklemiyon? Benmi konusuyum illa
Evet hırsız kendisiAbi bu tolga senin hesabına girip kazandığın ödülü kendine almadı mı
Benim hesaba girip tefodan 25 mi ne carpmıştı benim adıma almış@tolga27 daha önce senin bı vukuat mi vardı ne
E banlasana. ModsunBenim hesaba girip tefodan 25 mi ne carpmıştı benim adıma almış
Tamam babam tmm haklısınbenim senin hesabına girdigim felan yok senin hesaptan bana gelen msj var resimleri de mevcut bunun neresi anlasılmıyr hem bn senin hesabına nasıl giricem allah askına
Ben seni tanımam etmem bana burada bişe demiyon orada dayı dion yeme bizi???benim senin hesabına girdigim felan yok senin hesaptan bana gelen msj var resimleri de mevcut bunun neresi anlasılmıyr hem bn senin hesabına nasıl giricem allah askına
Nie burada dayı demion da orada dion?benim senin hesabına girdigim felan yok senin hesaptan bana gelen msj var resimleri de mevcut bunun neresi anlasılmıyr hem bn senin hesabına nasıl giricem allah askına
DAYI SENİN HESABA NASIL GİREBİLİR Kİ 1 İNSANNie burada dayı demion da orada dion?
olum hesaba girip o mesajları yazıp silmişsin sonra hesaptan cocukmu kandırıyonbenim senin hesabına girdigim felan yok senin hesaptan bana gelen msj var resimleri de mevcut bunun neresi anlasılmıyr hem bn senin hesabına nasıl giricem allah askına
Oho geçen bı forumda eleman bütün hesaplara gidiyorduDAYI SENİN HESABA NASIL GİREBİLİR Kİ 1 İNSAN
Ekli dosyayı görüntüle 7333
Ekli dosyayı görüntüle 7335 dayı senden 5 fazla istedi tesadğf sende 5-6 var dedin bak bakkk ,yazış tarzı bile değil kardeşim yazmaz bikere
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!