Ben çıkmazsam dm gel ?Muhsinovi
Jeastek77
Palaa
Dembele3538
Bmw
Absentcriox
Tolga27
Vortex
Burak16
Tungabey
Çekiyorum herkese bol şans
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ben çıkmazsam dm gel ?Muhsinovi
Jeastek77
Palaa
Dembele3538
Bmw
Absentcriox
Tolga27
Vortex
Burak16
Tungabey
Çekiyorum herkese bol şans
Maalesef kanks başka sefere ?Ben çıkmazsam dm gel ?
peki siz daha iyi bilirsin o zaman saat 11 de işe gideyim nasılsa kovamaz öle yani veya adama küfür edeyim nasılsa kovamaz veya işte yatayım ?Sigortalı birisi pandemi döneminde çıkarılmaz diye yeni kanun var. Hata da ihtar sonra sen kendin istifa yazıyorsun. Onlar seni çıkarıyor ama sen kendin istifa ediyorsun. Artık böyle
HahahahahahahMaalesef kanks başka sefere ?
Abi para çalan adama hala ödül çıkarıyorsunuz *** benmi yanlış hatırlıyorum @tefocan4747 bu mevzu öyle değil miydiTebrikler beyler dm den payfixleri salın çekimden sonra halledelim hemen ?
diim 50 sefer ıyardımAbi para çalan adama hala ödül çıkarıyorsunuz *** benmi yanlış hatırlıyorum @tefocan4747 bu mevzu öyle değil miydi
Tamam...P
peki siz daha iyi bilirsin o zaman saat 11 de işe gideyim nasılsa kovamaz öle yani veya adama küfür edeyim nasılsa kovamaz veya işte yatayım ?
Ver artık şu borcunuMaalesef kanks başka sefere ?
HangisiAbi para çalan adama hala ödül çıkarıyorsunuz *** benmi yanlış hatırlıyorum @tefocan4747 bu mevzu öyle değil miydi
40 yıllık kolpacıya siz deme yaw?@EL MATADOR Dm atılmıyor size
Alırsın????Ver artık şu borcunu
Verir verir matador iyi dirAlırsın????
nasıl ya forumun en entelektüel insanıyım falan diyordu40 yıllık kolpacıya siz deme yaw?
Kim o ?Abi para çalan adama hala ödül çıkarıyorsunuz *** benmi yanlış hatırlıyorum @tefocan4747 bu mevzu öyle değil miydi
Yaw küfür ettirme bana?nasıl ya forumun en entelektüel insanıyım falan diyordu
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!