lan atmayın 2 3 ınsan sevınıcek bende dahıl
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Seninde vicdanin cok rahat maşallah hile ile para kazaniyon bide susuyorsunkesnene bereked @Megastarkan herşey gönlünce olsunnn
Sen böle kurtardığına dua et bu yaptığını öğle saatlerinde yapsan ortalık 56 olur listedekiler insaflı çıktı dostumne zaman yardım yapmaya kalksam ısım bozuluyor sonmra din ıtap sovunce suclu oluyorum
Çok şükür@Muric81 cıkardım ruletten knk atıcam paranı özur dılerım herkesden
Sıkıntı yok asıl sen bizi idare ediyorsun sağolasın@dembele3538 nin de bana 25 tl borcu vardı ona sonra atarım ben ondan demıyom ıdare eder benı 1 2 gun demı
knk valla onu kullanmak ıstemem ben oyle bırı degılım adam baktım forumda aktıf degıl şansıdır dedım kendımce oyle 1 nıyetım yok ama hatamı örtmez bu sana boröçluyum sozum olsunSıkıntı yok asıl sen bizi idare ediyorsun sağolasın
Sıkıntı yok dostum sevindim rullette kazanmanaknk valla onu kullanmak ıstemem ben oyle bırı degılım adam baktım forumda aktıf degıl şansıdır dedım kendımce oyle 1 nıyetım yok ama hatamı örtmez bu sana boröçluyum sozum olsun
bı dağıtım yaptık onu da elımıze yuzumuze bulaştırdıkTebrikler
Hile yapmışsın hayırlısı olsunbı dağıtım yaptık onu da elımıze yuzumuze bulaştırdık
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!