Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kanka bana güven sen herşeyi bas mac sonu burda beraber kutlarızSen adamı ya vezir edersin ??
Ya intihara sürüklersin ???
2 maçta berabere biter3-2 yeniliriz
Biz play offa kalsak bile gidemeyiz rakipler fena ya. Boşa uğrasmayak play off için.2 maçta berabere biter
La messi final maçı bu bize muhtemelen berabirlik yetecek nasıl üst dionUst olur
Kesin gol yeriz kesiKanka bana güven sen herşeyi bas mac sonu burda beraber kutlarız
0-2 EN AZ. BAK SEYRET BEN KAFAMDA OYNADIM ZATEN 0-2 0-3 BİTER
Norveç yenerse neyi yetiyor dayi biz yerizde atariz da Karadağ hollandaya naptigini gördük gecen hafta hollanda sryirsiciz oynayacak zaten ben sahsen Norveçten bir sürpriz bekliyorumLa messi final maçı bu bize muhtemelen berabirlik yetecek nasıl üst dion
Mümkün yokNorveç yenerse neyi yetiyor dayi biz yerizde atariz da Karadağ hollandaya naptigini gördük gecen hafta hollanda sryirsiciz oynayacak zaten ben sahsen Norveçten bir sürpriz bekliyorum
seyret 0-2 0-3Kesin gol yeriz kesi
Norveç berbat top oynuyorNorveç yenerse neyi yetiyor dayi biz yerizde atariz da Karadağ hollandaya naptigini gördük gecen hafta hollanda sryirsiciz oynayacak zaten ben sahsen Norveçten bir sürpriz bekliyorum
Hollanda da agim sahim bir top oynamiyor dayıNorveç berbat top oynuyor
Aksam messi demistin dersin dayi??Mümkün yok
Tersten olabilirseyret 0-2 0-3
görürsün maç sonuTersten olabilir
Görücüzzgörürsün maç sonu
Yaw götü boklu cebelitarık es kaza 3 gol attıl deplasmanda karadağ coc cok zorrrgörürsün maç sonu
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!