DAYI ne iciyorsun ya mac 6-0 bitti 30 KÜSÜR SUT ATMISIZ haala es kaza diyorsunYaw götü boklu cebelitarık es kaza 3 gol attıl deplasmanda karadağ coc cok zorrr
Akan oyunu biraz seyret
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
DAYI ne iciyorsun ya mac 6-0 bitti 30 KÜSÜR SUT ATMISIZ haala es kaza diyorsunYaw götü boklu cebelitarık es kaza 3 gol attıl deplasmanda karadağ coc cok zorrr
o maç ölçü değil dostum cebelitarik takımı amatör futbolculardan oluşuyorDAYI ne iciyorsun ya mac 6-0 bitti 30 KÜSÜR SUT ATMISIZ haala es kaza diyorsun
Akan oyunu biraz seyret
Deplasmandaki maçı diom?DAYI ne iciyorsun ya mac 6-0 bitti 30 KÜSÜR SUT ATMISIZ haala es kaza diyorsun
Akan oyunu biraz seyret
ben oyunu begendim olcü değil tabi ama 0-2 0-3o maç ölçü değil dostum cebelitarik takımı amatör futbolculardan oluşuyor
dayı bu yorumun bile cok yanlıs düşüncede oldugunu gösterirDeplasmandaki maçı diom?
Bekliyelim?dayı bu yorumun bile cok yanlıs düşüncede oldugunu gösterir
aynı kadro yok
Aynı t.d yok
nasıl ölcü allah icin
İTALYA dün 0-0 bitti irlandadan kötü takım yani bunu diyorsun su an
Yaw bilmiyon bu işiBekliyelim?
dayı bu bir yanıt değil ki yanlıs düşündün benim düşüncem seni haksız cıkarttıBekliyelim?
Pek ?dayı bu bir yanıt değil ki yanlıs düşündün benim düşüncem seni haksız cıkarttı
0-2 BİTER BU MAC
Akşam ola hayır ola?dayı bu bir yanıt değil ki yanlıs düşündün benim düşüncem seni haksız cıkarttı
0-2 BİTER BU MAC
TÜRKİYE YENERSE BUNUN ŞEREFİNE 250 DAĞIT DAYIAkşam ola hayır ola?
Sebep ?TÜRKİYE YENERSE BUNUN ŞEREFİNE 250 DAĞIT DAYI
MİLLİ GURUR DAYI TUR ATLICAZ YAPARSIN SEN KOSKOCA MOD SUNSebep ?
olur acık oyun B.Y VAR3 ofsayt olur mu maçta
Kırdıracan bena teli?@muhsinovi şu tele bi bak yaw
Knka dun kale gibi maçım vardi geldi bugun bir kalem daha varEvet arkadaşlar sizce Milli Maç Ne Olur
Tahminleri görelim
22:45 Karadağ - ?? TÜRKİYE ??
Finlandiya bol bol tehlikeli atakları taça atarKnka dun kale gibi maçım vardi geldi bugun bir kalem daha var
Fransa team 2 = 15,5 ust tac atışı
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!