HER 15 DK DA 1 LİSTE ATIYORUM DOSTUM zaten devre arası sart diye bir şey demedim@Boyka01 devre arasida mi yazalim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
HER 15 DK DA 1 LİSTE ATIYORUM DOSTUM zaten devre arası sart diye bir şey demedim@Boyka01 devre arasida mi yazalim
Tmm bol şans diliyorum@CaptainJackSparrow +
@dembele3538 +
@Palaa +
@Saulalvarez +
@dodoyazyeter +
@Muric81 +
@muhsinovi +
@willysolomon +
KALAN LİSTE BUDUR 2.Cİ YARI İCİN HERKESİN BİLGİSİNE
Klasik bi soru ben nerdeyim???Ekli dosyayı görüntüle 7063
AKTİF TAKİPİN YOK
HER 15 DK DA 1 LİSTE ATIYORUM SANA DEVRE ARASI YAZ DİYEN Mİ VAR HAYIR ?Zaten devre arasina 3-4 dk var si sen neyin hesabini matematiginu yapion mevzu listeyi eksiltmej dostum biz biliyoruz neyin ne oldugunu burada aktid oldgumda bi ttane Allahin kulu beni listeden cikarmamisti ilk sen den goruyorum bunlari ???
Tamam takil kemdi kendine ozaman senHER 15 DK DA 1 LİSTE ATIYORUM DOSTUM zaten devre arası sart diye bir şey demedim
Kuralı herkese uygularımTamam takil kemdi kendine ozaman sen
Gidip 7-8 foruma yazmak yerine 1 yere odaklansan böyle sorunlar olmaz yazadabilirsin hic sorun değil ama aktif sart demisiz 15 dk da 3 mesaj demişiz buna uymassan mecburen cıkarırım.Tamam takil kemdi kendine ozaman sen
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!