ilk yarı bi gol oldu vay **
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
AKTİF TAKİPİN YOKtuvalet molası 10 dk
Biz nerdeyiz abbe heyran ?@CaptainJackSparrow +
@dembele3538 +
@Palaa +
@Saulalvarez +
@dodoyazyeter +
@Muric81 +
@muhsinovi +
@willysolomon +
KALAN LİSTE BUDUR 2.Cİ YARI İCİN HERKESİN BİLGİSİNE
Anladimsa cok sacma bir kural koymuşsun her dk yazmamiz mi gerek normalde 5-6 dk da bir yazilir minimum tek mac degil ki sinerji sinerji verelim ucuralim demi ??Biz nerdeyiz abbe heyran ?
Ekli dosyayı görüntüle 7062
ben 2.ci günceli attıktan sonra yazdıgın tek sey GOl tinne diğer mesajın bmw alıntısı sart 3 mesajdı cıkartmak zorunda kaldım kusura bakma
Benim kuralım bu dostum kuralı belirttim Ben her zaman bu kuralı söylüyorumAnladimsa cok sacma bir kural koymuşsun her dk yazmamiz mi gerek normalde 5-6 dk da bir yazilir minimum tek mac degil ki sinerji sinerji verelim ucuralim demi ??
Tamamdır.10-15 dk yokum haberin olsun babayiğit @Boyka01
Tmm cikar knk bidaha senin liste tutdugun yerde rol takip etmeyz mk her dakka buraya bagli kalamam ** yablis anlama ???Benim kuralım bu dostum kuralı belirttim Ben her zaman bu kuralı söylüyorum
15 dk da 1 geciyorum listeyi 5 dk da 1 yazsan da 15 de 3 yapar sen 1 yazmıssın . Aktif takip eden insanlar kazansın her zaman bunu savunurum .
Tmm cikar knk bidaha senin liste tutdugun yerde rol takip etmeyz mk her dakka buraya bagli kalamam ** yablis anlama ???
Ben nerdeyim hayrola@CaptainJackSparrow +
@dembele3538 +
@Palaa +
@Saulalvarez +
@dodoyazyeter +
@Muric81 +
@muhsinovi +
@willysolomon +
KALAN LİSTE BUDUR 2.Cİ YARI İCİN HERKESİN BİLGİSİNE
Zaten devre arasina 3-4 dk var si sen neyin hesabini matematiginu yapion mevzu listeyi eksiltmej dostum biz biliyoruz neyin ne oldugunu burada aktid oldgumda bi ttane Allahin kulu beni listeden cikarmamisti ilk sen den goruyorum bunlari ???Senin tercihin 15 dk da 3 mesaj da atamıyorsan role girmene gerek yok .
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!