Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
HOCA DEĞİLSNOlum Altınordu'dan yine yatıyoruz. Mezardan babam kalksa, bana taraf bahsi aldırtamaz. Boş yapma. 1 ay cezalandırdım seni.
Aha 1 ay liste bende tşkOlum Altınordu'dan yine yatıyoruz. Mezardan babam kalksa, bana taraf bahsi aldırtamaz. Boş yapma. 1 ay cezalandırdım seni.
KÖTÜ TAKIM GÜCSÜZ RİZE DE SORUN SAVUNMA DA BAK GÖR LİGDE KALIR Giresun kalamaz .Neden bu kadar emindin giresun kötü mü futbol oynuyor mesela ligde
Bu konuda sana katılmıyorum giresun ligin en iyi top oynayan takımlarından süper lig tecrübesizliği ve forvet sorunu çözüldüğü anda ligi ilk 10da bitirir saçma gelecek size ama göreceksinizKÖTÜ TAKIM GÜCSÜZ RİZE DE SORUN SAVUNMA DA BAK GÖR LİGDE KALIR Giresun kalamaz .
La bu yorumu ben yapmıştımAha 1 ay liste bende tşk
KÜME DÜŞER.Bu konuda sana katılmıyorum giresun ligin en iyi top oynayan takımlarından süper lig tecrübesizliği ve forvet sorunu çözüldüğü anda ligi ilk 10da bitirir saçma gelecek size ama göreceksiniz
GöreceğizKÜME DÜŞER.
Belki Rize de düşebilir ama GİRESUN %99 DÜŞER
Acil 27 yarına 50La bu yorumu ben yapmıştım
He brnimki üstteymiş
Pala sen beni tanımamışsın bende varsa direk atarımAcil 27 yarına 50
Kaybetmesine miNedense hiç üzülmedim
Tanıyorum babayiğit . Maksat muhabbet olsun diye yazdımPala sen beni tanımamışsın bende varsa direk atarım
NedenNedense hiç üzülmedim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!