aynenBu sene rize giresun banko düştü bile. He giresun devre arası sağlam forvet ve 10 numara alırsa belki kalabilirler. İleri uçları amatörde oynamaz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
aynenBu sene rize giresun banko düştü bile. He giresun devre arası sağlam forvet ve 10 numara alırsa belki kalabilirler. İleri uçları amatörde oynamaz
NURİ FUCKİNG ŞAHİN !!!!!!!!!!Güzel İzmir'in yüz karası Altınordu
NURİ FUCKİNG ŞAHİN !!!!!!!!!!
BİAT EDECEKSİNİZ BEN SANA 4 ORANDAN BANKO DEDİM 1.79 CİFTESİ İLE BERABER 90+5 E KADAR 10 KERE WON OLURDUYav boş yapma. KG banko dedik, geldi işte. Sövdüreceksin şimdi Antalya'na.
BİAT EDECEKSİNİZ BEN SANA 4 ORANDAN BANKO DEDİM 1.79 CİFTESİ İLE BERABER 90+5 E KADAR 10 KERE WON OLURDU
Neden bu kadar emindin giresun kötü mü futbol oynuyor mesela ligdeBİAT EDECEKSİNİZ BEN SANA 4 ORANDAN BANKO DEDİM 1.79 CİFTESİ İLE BERABER 90+5 E KADAR 10 KERE WON OLURDU
Oh liste 1 ay bendeOlum Altınordu'dan yine yatıyoruz. Mezardan babam kalksa, bana taraf bahsi aldırtamaz. Boş yapma. 1 ay cezalandırdım seni.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!