Bu saydıkların dolandırıcı kankaLİZBONET 25 E 20
MAKSİBET 25 E 25
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu saydıkların dolandırıcı kankaLİZBONET 25 E 20
MAKSİBET 25 E 25
Demez demez en fazla 400 ü varAdam gelip 6 kişi 100 TL dese kimse böl demez ?
6 kişi 100 demezAdam gelip 6 kişi 100 TL dese kimse böl demez ?
Neticelensin de ona gore reisBırak payfixini bana istersen uyu
reis eleman bızle ugraşıyor o paranomanyak yoksa benım kımseyle alıp veremedıgım yok roll une geldık bıze hep alıyor vermıyor ayagı yapıyor buna hakkı yok o gün ortalık ondan karışmıştı ben hep de yiyici degılım ayrıca bunu kımseye ıspatlamak zorunda da degılım burada bıle 3 4 kısı gosterırım yardım etıgım ayrıca kac sokak hayvanına bakıyorum bılsen neyse konu o degıl adam tanımadan etmeden rol acmadık dıye yargısız ınfaz yapıoYok yol bölünür kanka meraklanma
Yazdımı telegramdan la6 kişi 100 demez
BİR TON CEKİM VAR LİZBONDABu saydıkların dolandırıcı kanka
Benim kızdığım nokta her daim bu zaten ?? para cok kisi sayisi cokken kimse boluselim demez forumların kaidesinde var buAdam gelip 6 kişi 100 TL dese kimse böl demez ?
Ben attım payfixi 52 attır ha güveniyorum sanaaaaBırak payfixini bana istersen uyu
NaynYazdımı telegramdan la
Bosver kardeşim herkesin haklılık payı var burası forum kimse kimseyi reelde tanımıyor etmiyor saygı duyacağız ne diyelimreis eleman bızle ugraşıyor o paranomanyak yoksa benım kımseyle alıp veremedıgım yok roll une geldık bıze hep alıyor vermıyor ayagı yapıyor buna hakkı yok o gün ortalık ondan karışmıştı ben hep de yiyici degılım ayrıca bunu kımseye ıspatlamak zorunda da degılım burada bıle 3 4 kısı gosterırım yardım etıgım ayrıca kac sokak hayvanına bakıyorum bılsen neyse konu o degıl adam tanımadan etmeden rol acmadık dıye yargısız ınfaz yapıo
49 geciyor 52 deBen attım payfixi 52 attır ha güveniyorum sanaaaa
Uyumustur o genelde uyuya kalıyo
Bak dostum mantıken bürokrasik olarak sen haklısın ama bugünlük böyle oluversin her zaman olmuyor zaten yani.Benim kızdığım nokta her daim bu zaten ?? para cok kisi sayisi cokken kimse boluselim demez forumların kaidesinde var bu
9 KİŞİ VAR BÖLEK DİYOR COGUNLUK 1 KİŞİ HARİC BENCE DE BÖLEK
9 kişi aktif devam etti kanka pay etmen tarafındayız @mutu55
Kimmiş o megastarima laf edenreis eleman bızle ugraşıyor o paranomanyak yoksa benım kımseyle alıp veremedıgım yok roll une geldık bıze hep alıyor vermıyor ayagı yapıyor buna hakkı yok o gün ortalık ondan karışmıştı ben hep de yiyici degılım ayrıca bunu kımseye ıspatlamak zorunda da degılım burada bıle 3 4 kısı gosterırım yardım etıgım ayrıca kac sokak hayvanına bakıyorum bılsen neyse konu o degıl adam tanımadan etmeden rol acmadık dıye yargısız ınfaz yapıo
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!