Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
ama herkese yapıyo boyle yargılama hakkını kımse vermıyor ona ayrıca rol ume falan katılmayın dıyor 4 5 kısıye yaptı bunu neyse konuyu kapatamBosver kardeşim herkesin haklılık payı var burası forum kimse kimseyi reelde tanımıyor etmiyor saygı duyacağız ne diyelim
Lizbon benim parayı 5 saatte ödedi 20-20 sadece 1 seferlik geçerli dediBİR TON CEKİM VAR LİZBONDA
O zaman 5349 geciyor 52 de
Cayber maçlarına kaldıkOyle Boyle sabahladık burda
@Megastarkan in payından 3 tl atarsin49 geciyor 52 de
Bosver kanka kazanc oldu geceyi güzel kapatalımama herkese yapıyo boyle yargılama hakkını kımse vermıyor ona ayrıca rol ume falan katılmayın dıyor 4 5 kısıye yaptı bunu neyse konuyu kapatam
@mutu55 uyumadı mı
atarım@Megastarkan in payından 3 tl atarsin
reis eleman bızle ugraşıyor o paranomanyak yoksa benım kımseyle alıp veremedıgım yok roll une geldık bıze hep alıyor vermıyor ayagı yapıyor buna hakkı yok o gün ortalık ondan karışmıştı ben hep de yiyici degılım ayrıca bunu kımseye ıspatlamak zorunda da degılım burada bıle 3 4 kısı gosterırım yardım etıgım ayrıca kac sokak hayvanına bakıyorum bılsen neyse konu o degıl adam tanımadan etmeden rol acmadık dıye yargısız ınfaz yapıo
olur@Megastarkan in payından 3 tl atarsin
Kanka bu herzaman oluyor bende herzaman karsi oluyorum ama sen bana takma adam ne derse o olacak nasil olsaBak dostum mantıken bürokrasik olarak sen haklısın ama bugünlük böyle oluversin her zaman olmuyor zaten yani.
Ulan gomezBosver kanka kazanc oldu geceyi güzel kapatalım
derım onlara bakmaktan gurur duyuyorum ve herkese aşılamak ıstıyorum mumkun mertebeReis hayvanları ne etiket ettin be hayvanlar pişman oluyordur senden yardım aldığına durup durup sokak hayvanına bakıyorum der mi la insan.
Valla benimde 5 dk yi geçirdiğini görmedim payfic çekimlerdeLizbon benim parayı 5 saatte ödedi 20-20 sadece 1 seferlik geçerli dedi
Kimmiş o megastarima laf eden
Para lazım para midyeci bu ay batıstayızUlan gomez
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!