@TÖMBELEKÇİ benim ne zaman uzun soluklu rolde kaldığımı gördüm yoksa
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
sagol reis
Kimse eli boş dönmesin.
@Boyka01 bana dm'den listeyi at.
Arkadaşlar çekim gelince dm atacağım size.
Deneyecem la belki düzelmiştirValla benimde 5 dk yi geçirdiğini görmedim payfic çekimlerde
ATTIMÇoğunluk bölünsün diyorsa, bölelim.
Kimse eli boş dönmesin.
İyi bakalim keeene bereket herkesin emegine saglik hayırlı sabahlar herkeseÇoğunluk bölünsün diyorsa, bölelim.
Kimse eli boş dönmesin.
Bence dene hemde her gün Twitter da etkinlik açıyorlar bol şansDeneyecem la belki düzelmiştir
Hangi site ?Çoğunluk bölünsün diyorsa, bölelim.
Kimse eli boş dönmesin.
Bakacağım diğer aylara gomez dağıtım yazıp forumda bişey çıkıyor mu arama motorundaPara lazım para midyeci bu ay batıstayız
KUMAR İCİ KUMAR güzel şey@Messi06 senın gıbı cesaretlı adamlara her zaman gıpta etmışımdır taşak ıster bölunmesın yoksa aç kalırım gelse de tam gelsın hıc bı zaman boyle taşaklı bı eleman olamıcam genel hayat görüşün cesaretın yani benımde cevremde boyle arkadaş var 1 tane ona benzettım hayat görüşünü
Dağıtmadıkmı la burda belki fazla yok da yan da 2 sene de 10k geçik vardırBakacağım diğer aylara gomez dağıtım yazıp forumda bişey çıkıyor mu arama motorunda
heryerde güzel reis adam tam kumarcı hayatta da cesur olur böyle adamlara karada ölum yokturKUMAR İCİ KUMAR güzel şey
Aynen oyle hadi herkese hayırlı sabahlarKUMAR İCİ KUMAR güzel şey
Şansın yüzde 50 elli lira alıp 2orana bu saatte basmaktansa ben çekilişe girer 100 lirayı alırdım@Messi06 senın gıbı cesaretlı adamlara her zaman gıpta etmışımdır taşak ıster bölunmesın yoksa aç kalırım gelse de tam gelsın hıc bı zaman boyle taşaklı bı eleman olamıcam genel hayat görüşün cesaretın yani benımde cevremde boyle arkadaş var 1 tane ona benzettım hayat görüşünü
Yalan lan alayi yalan??Dağıtmadıkmı la burda belki fazla yok da yan da 2 sene de 10k geçik vardır
Yan beni bağlamazDağıtmadıkmı la burda belki fazla yok da yan da 2 sene de 10k geçik vardır
bı de sen varsın tabi ama sen bıngıldaksporsun sana yakışan bu zaten aksı olmazŞansın yüzde 50 elli lira alıp 2orana bu saatte basmaktansa ben çekilişe girer 100 lirayı alırdım
Sansina guvenmeyi öğren bro baya zevkli?heryerde güzel reis adam tam kumarcı hayatta da cesur olur böyle adamlara karada ölum yoktur
Ayıp ayıp ?Yalan lan alayi yalan??
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!