Vay be vukuatlı miiiiiidostum bu boyka01 bonushooddan vukaatlı 1 k çarptı birini, hangi akla hizmet dağıtım parası verdiniz buna
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Vay be vukuatlı miiiiiidostum bu boyka01 bonushooddan vukaatlı 1 k çarptı birini, hangi akla hizmet dağıtım parası verdiniz buna
Biliyorum konuyu hatta kendi şahidim ama o olay çözüldü diğer forumda kaldı boyko rambo değil rambonun 5.kez yaptığı şeydi yine verildi boyko 1 sefer şeytana uydu ondada geldi 1k kusur iade ettim carpan adamın geri gelmesini ve ödemesini ben şahit olmadım en azından geldi ödedi dostumyakın. arkadaşıysa bilemem , ben vuukatını gördüm söyledim suçmu
can cıkar huy çıkmazBiliyorum konuyu hatta kendi şahidim ama o olay çözüldü diğer forumda kaldı boyko rambo değil rambonun 5.kez yaptığı şeydi yine verildi boyko 1 sefer şeytana uydu ondada geldi 1k kusur iade ettim carpan adamın geri gelmesini ve ödemesini ben şahit olmadım en azından geldi ödedi dostum
Bu ödül geçmemesinde onda sorun yok kanka ss leri attı tek tek payfixin götlüğü bucan cıkar huy çıkmaz
fraud takılmıştır o zaman ssleri attıysaaBu ödül geçmemesinde onda sorun yok kanka ss leri attı tek tek payfixin götlüğü bu
Ne oldu kime çıktı ödüller kaç kişiye kaç dağıtıldıVay be vukuatlı miiiiii
Attı attı olabilir birde payfix bu fraud bokunu çıkardıfraud takılmıştır o zaman ssleri attıysaa
9 kişiye 300 TL pay edildiNe oldu kime çıktı ödüller kaç kişiye kaç dağıtıldı
9 kişi kaldı 9 kişi 33 tl dağıtıldıNe oldu kime çıktı ödüller kaç kişiye kaç dağıtıldı
500 yazıyor konu başlığın da9 kişiye 300 TL pay edildi
Ödüller geldimi peki ??9 kişi kaldı 9 kişi 33 tl dağıtıldı
Ben uyudum . Kupon kazandı. Demek uyumam gerekiyordu. Dağıtım olmamış . Payfix sorunu ama @Boyka01 vukuatlı diye şüpheli durumda. Konu budur efendimNe oldu kime çıktı ödüller kaç kişiye kaç dağıtıldı
Çok beklersiniz dağıtımı. Boyka ile karıya gittik gece o parayla ????Ben uyudum . Kupon kazandı. Demek uyumam gerekiyordu. Dağıtım olmamış . Payfix sorunu ama @Boyka01 vukuatlı diye şüpheli durumda. Konu budur efendim
Gönderildi bize ulaşmadı dağıtıcıdan çıktı para da payfix götleği bize göndermiyorÖdüller geldimi peki ??
300 9 ksiye 150 TL listeyiciue 50 Tl de Ayriyetten bir arkadaşa o yüzden dağıtılan 500 dliye 500 yazılmış500 yazıyor konu başlığın da
Mail atarken selamı mı söyleyin payfix desteğe ibnelik yapmasınlar söyle onlara .. maçın skorunu merak ettim kaç kaç bittiGönderildi bize ulaşmadı dağıtıcıdan çıktı para da payfix götleği bize göndermiyor
2-2 sana sayıyorduk az daha götü zar zor kurtardınMail atarken selamı mı söyleyin payfix desteğe ibnelik yapmasınlar söyle onlara .. maçın skorunu merak ettim kaç kaç bitti
5000 basmisim 3.5 üste yatar mı o kupon banko dedik size ??? neyse ben bı yarım saat daha çalışayım da mesai yi bitireyim ...2-2 sana sayıyorduk az daha götü zar zor kurtardın
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!