Valla onun dizisi nerde olsa izliom. Harbi oyuncu.Nejat İşler ya anlatılmaz bu adam mk oynamıyor yaşıyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Valla onun dizisi nerde olsa izliom. Harbi oyuncu.Nejat İşler ya anlatılmaz bu adam mk oynamıyor yaşıyor.
Valla onun dizisi nerde olsa izliom. Harbi oyuncu.
Ohaaa ben kahvaltı yapıp izleyim2.sezona Sarp Akkaya girmiş erkenden çıkmaz umarım mk.
Ohaaa ben kahvaltı yapıp izleyim
Bölüm bitmeden birakamiomİzlerken saygısızlık yapıp kapatmazsın umarım.
Bölüm bitmeden birakamiom
Arka bahçeye gömüverirler mkSaygısızlık yapma sakın ercü affetmez.
Kendilerini Polis, Asker veya Savcı Olarak Tanıtıp, Sizden Para İsteyen Şahıslara İnanmayın."
B003
Bana atsana bi 50 akşam 150 atayım sana
Merhaba adınız feto davasına karıştı mal varlıklarınızı ileteceğim ibana atarmisiniz güvence altına alalimKendilerini Polis, Asker veya Savcı Olarak Tanıtıp, Sizden Para İsteyen Şahıslara İnanmayın."
B003
Paraaaaaaaa kadircanTahsilata cıkalım senle
dostum bu boyka01 vukaatlı 1 k çarptı birini, hangi akla hizmet dağıtım parası verdiniz buna@Boyka01 kanka günaydın payfixi ararmısın bize paralar geçmiyo freuda takılmış olabilir işlem
@Boyka01 kanka günaydın payfixi ararmısın bize paralar geçmiyo freuda takılmış olabilir işlem
Dostum lütfen laf söylemezmisin bu konuda cavatın parasını verdi zaten ayrıca dağıtım yapıldı ss leri attı sadece bize geçmiyo sorun var o yüzden vs mutunun arkadasıdostum bu boyka01 bonushooddan vukaatlı 1 k çarptı birini, hangi akla hizmet dağıtım parası verdiniz buna
Mutunun yakın arkadaşı o yüzden ona verdidostum bu boyka01 bonushooddan vukaatlı 1 k çarptı birini, hangi akla hizmet dağıtım parası verdiniz buna
Bilmiyorum işte kanka fraud mu herneyse takıldı heralde freud psikolojinin kaynağı ?Hocam frauddur o, freud'un boş işlerle işi olmaz.
yakın. arkadaşıysa bilemem , ben vuukatını gördüm söyledim suçmuDostum lütfen laf söylemezmisin bu konuda cavatın parasını verdi zaten ayrıca dağıtım yapıldı ss leri attı sadece bize geçmiyo sorun var o yüzden vs mutunun arkadası
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!