R
Rooster
Ziyaretçi
Garanti hesabı olup bu mesajı beğenen ilk kişiye garantiden 10 TL ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Malesef yok furkanin varsa ona devir 5 ekmek alırGaranti hesabı olup bu mesajı beğenen ilk kişiye garantiden 10 TL ?
Garanti hesabı olup bu mesajı beğenen ilk kişiye garantiden 10 TL ?
İş ak yapı ziraat deniz var ?Malesef yok furkanin varsa ona devir 5 ekmek alır
Şansına küs bende iş ziraat varİş ak yapı ziraat deniz var ?
Tamam at biriniİş ak yapı ziraat deniz var ?
@Rooster bunlarıbirleştirsek bir garanti etmez miİş ak yapı ziraat deniz var ?
1 kişi 50 falan dediğinde bilgi yarışmasında hayatta ilk like atamayiz anca 10 tl ye olmayan bankaya atarsin metoTamam at birini
?????1 kişi 50 falan dediğinde bilgi yarışmasında hayatta ilk like atamayiz anca 10 tl ye olmayan bankaya atarsin meto
Bende sizin marketten bizim furkiye ayran alayım bari@Rooster bunlarıbirleştirsek bir garanti etmez mi
Çok para yok ya ufak bi küsurat vardı içimden geldi 13 attım. Üzerine 3 4 daha koyup sigara alsın.1 kişi 50 falan dediğinde bilgi yarışmasında hayatta ilk like atamayiz anca 10 tl ye olmayan bankaya atarsin meto
13 deseydi ben inan atardim13₺ geldi kesene bereket @Rooster ??
7sini atayım abi kırışak13 deseydi ben inan atardim
Iyi düşündün zaten cugara icmiyorum sigara yasaklı kelime değilmi mimlenmemisÇok para yok ya ufak bi küsurat vardı içimden geldi 13 attım. Üzerine 3 4 daha koyup sigara alsın.
Şaka şaka Güle güle harca7sini atayım abi kırışak
@BMW Abi ayran param gelmedi kargoyla gönderirsen yarına anca gelir dürümü kuru yerim tşk
İş ak yapı ziraat deniz var ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!