Hepsi de boş pardon yapıda 13₺ varMaşallah iş adamı gibisin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hepsi de boş pardon yapıda 13₺ varMaşallah iş adamı gibisin
MK Chelsea si etkinlikte 5-0 olur demiştim. Son 30 küsür dakika gol atamamis 4-0 bitmiş. Dün 2 kere ödül aldım birini 1-0 önde olan futbola oynadım 1-1 bitti. Diğerini bi baskete oynadım 56-51 dakika Son 1 gösteriyor 56-61 yeniliyor şaka gibi süreye oynasa yenilmez adi takımHepsi de boş pardon yapıda 13₺ var
Hep buluyoruz da ama kaybeden olarakMK Chelsea si etkinlikte 5-0 olur demiştim. Son 30 küsür dakika gol atamamis 4-0 bitmiş. Dün 2 kere ödül aldım birini 1-0 önde olan futbola oynadım 1-1 bitti. Diğerini bi baskete oynadım 56-51 dakika Son 1 gösteriyor 56-61 yeniliyor şaka gibi süreye oynasa yenilmez adi takım
1 dakikada kendi evinde nasıl 0-10 seri yer çok garipHep buluyoruz da ama kaybeden olarak
Benim de bir frebet vardı 56 saniye kala 12 sayı oldu yattım 11 bile olsa geliyordu1 dakikada kendi evinde nasıl 0-10 seri yer çok garip
Ya betco olsa geriden geliyor diyecem de tumbette o kadar geriden geliyormuBenim de bir frebet vardı 56 saniye kala 12 sayı oldu yattım 11 bile olsa geliyordu
?Ya betco olsa geriden geliyor diyecem de tumbette o kadar geriden geliyormu
Bi kerede siz dagitin hep almak olmaz dostumDağıtım yok mu
Tuhhh meto devriye yüzünden 13 tl dağıtımı kacirdinBi kerede siz dagitin hep almak olmaz dostum
Paraaaa dagıtımmmmmm lazım ben ajjjjjBi kerede siz dagitin hep almak olmaz dostum
Kime diyorsan Çok ayıp çok ayıpGeber mke
Bana mı yazdın?Geber mke
Kendıme diyorumKime diyorsan Çok ayıp çok ayıp
Yoo sen kımsınde sana yazıcam tanımam etmemBana mı yazdın?
Sordum sadeceYoo sen kımsınde sana yazıcam tanımam etmem
kardeşim dağıtım yapında bizde görelim sizi , b.hoodda cavatı dolandıran sendin dimiDağıtım yok mu
Artık ne görseler onun dağıtımı isteniyor captan black attım bu sfer onun dağıtımını istiyor arkadaş ??kardeşim dağıtım yapında bizde görelim sizi , b.hoodda cavatı dolandıran sendin dimi
Hodun mk geçen favorisen 20 kişiye frebet konusuna üye bulayim diye girdim bi sitenin desteğine küfür salladim 1 hafta ban yemisim zaten takilmadigim bi forumkardeşim dağıtım yapında bizde görelim sizi , b.hoodda cavatı dolandıran sendin dimi
biliyom farkındayım ?Artık ne görseler onun dağıtımı isteniyor captan black attım bu sfer onun dağıtımını istiyor arkadaş ??
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!