ben bu arkadaşla orda kavga etmiştim , sana mermi atarım falan yazıyodu yeni farkettim o olduğunuArtık ne görseler onun dağıtımı isteniyor captan black attım bu sfer onun dağıtımını istiyor arkadaş ??
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
ben bu arkadaşla orda kavga etmiştim , sana mermi atarım falan yazıyodu yeni farkettim o olduğunuArtık ne görseler onun dağıtımı isteniyor captan black attım bu sfer onun dağıtımını istiyor arkadaş ??
hızır kankim olur?Hodun mk geçen favorisen 20 kişiye frebet konusuna üye bulayim diye girdim bi sitenin desteğine küfür salladim 1 hafta ban yemisim zaten takilmadigim bi forum
Atara atar gidere gider kurşun iki buçuk milyoooonben bu arkadaşla orda kavga etmiştim , sana mermi atarım falan yazıyodu yeni farkettim o olduğunu
ChoolateCaptain black cikolatali minsadece ??
Jamesbond Gofret te b.bizdeni bırakmış orda takılıyorhızır kankim olur?
Ah a h ???Choolate
Para bul len
Bisy yok knka osruyu sorarkn etiket atmstim sna
DOLANDIRAN DEMİYELİM HATAYA DÜŞTÜ DİYELİM PARASINI EKSİKSİZ ÖDEDİM DEKONTLARI KONUMA ATTIM BAKABİLİRSİN.kardeşim dağıtım yapında bizde görelim sizi , b.hoodda cavatı dolandıran sendin dimi
Ben yapamıcağım şeyi söylemem merak etmeben bu arkadaşla orda kavga etmiştim , sana mermi atarım falan yazıyodu yeni farkettim o olduğunu
bakcam şimdi@Vortex Kimsin bilmiyorum ama arkamdan atanları konumda Ağır hardcore s.ktim bakabilirsin hepsinin ss leri orda duruyor
git bakbakcam şimdi
batuya seIam söyIehızır kankim olur?
Senk imsin hood dabatuya seIam söyIe
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!