Durumlar sıkıntılı tefoSana yakıştıramadım ne işin var orada ya para için yapma skm açacakları etkinliği.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Durumlar sıkıntılı tefoSana yakıştıramadım ne işin var orada ya para için yapma skm açacakları etkinliği.
29 hocam 30a dogru gidiyoruzYaş kaç devrem
bu forumun en küçüğü benmiyim mk 98 ekimliyim herkes 30unda heraldeAynen öyle bro o konuda bi üstüne git sacmalik resmen.. Valla ben 92liyim kanka kulakta işte sorun var. Isitme testine göre muaf olursun diyorlar ama sonucu vermeyip 1 yilimi daha randevu ertleyerek yediler *** bera testi midir nedir ondan yapacaklar uyku halinde. Belirsiz yani yine de ne olacagi
Para mı lazım 100e 200 alırımBenim 13 abi.
La ben seni benden buyuk adam saniyordum yemin ederimbu forumun en küçüğü benmiyim mk 98 ekimliyim herkes 30unda heralde
Marryshot götü var oda o civarlarda burda eminim farklı nick ilebu forumun en küçüğü benmiyim mk 98 ekimliyim herkes 30unda heralde
Sen hiç 20li yaşlarda Muhsin gördünmü sıfatta büyük gösteriyor isim zaten yaşlı ismi gerçekte 27 yaşında adam bile abi diyor ayiktirmiyom bilmiyor daha yaşımıLa ben seni benden buyuk adam saniyordum yemin ederim
Durumlar sıkıntılı tefo
Belkide o benimdirMarryshot götü var oda o civarlarda burda eminim farklı nick ile
bu forumun en küçüğü benmiyim mk 98 ekimliyim herkes 30unda heralde
Götten uydurma hadislerle millete bilgi vermeyin.Para için mekanınızı değiştirmeyin, karakterinizi kaybettiğiniz gibi aynı zamanda saygınlığınızı da kaybedersiniz.
-Hz.Ali
Belkide o benimdir
Burası karışacak vaziyet alın ?Belkide o benimdir
Onu üçkağıtçıyı iyi tanırım benim kadar üçkağıtçı olmasın kupon tarzınız farklıBelkide o benimdir
Hea nerden hatırlıyon mkPaparadaki foto senin mi?
Ben onu sildim saniyom duruyomu halaHea nerden hatırlıyon mk
Hea nerden hatırlıyon mk
Şu pardonla ilyas ı kafes dövüşüne davet edicem az kaldı ilyas zaten 1.60 boyunda bi vurmaya bayıltırım
Ben Yarra yemişim diyom inanmiyonuzSen nasıl 98 lisin 90 gibisin çökmüşsün.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!