Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet Nasılsınız?

muhsinovi

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Telefonu böyle kaliteli olan var mı? Hem izliyorum hem yazıyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 3979
Senin gibi para isletmiyoz nasıl olsun mk geçen sene tefeciye kadar düşecektim bu arada adam 10k ya her ay 1k faiz istiyor 6 ay sonrada 10k getir diyor getirmezsen sonraki 6.ayda 20k getireceksin diyor abi domaliyim skin direk dedim bu faizleri topluca mi belirliyonuz napiyonuz

TÖMBELEKÇİ

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Senin gibi para isletmiyoz nasıl olsun mk geçen sene tefeciye kadar düşecektim bu arada adam 10k ya her ay 1k faiz istiyor 6 ay sonrada 10k getir diyor getirmezsen sonraki 6.ayda 20k getireceksin diyor abi domaliyim skin direk dedim bu faizleri topluca mi belirliyonuz napiyonuz
Ne güzel al hemen tek maç çevir ver geri

pardonelimkaydı

Kayıtlı Üye

Ben ufak çaplı tefeciyim öyle huylarım yok.

CaptainJackSparrow

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Taşağına yazıyorum be sende sorguluyon mk.
Abi var ya hep bi iphone kullnamk istedim *** vergileri yuzunden hayal kuruyorum sadece.. Ulan telefonun ulkeye girisi (iphone 13 son cikan) 5400 mu neymis.. Vergisiydi otv bilmem neyiyle birlikte 11.000e kitliyorlar. Bu nasil bi insafsizlik ya ulan hadi 1000 al 1500 al en fazla onlar bile fazla da.. Yazik ya valla

TÖMBELEKÇİ

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Abi var ya hep bi iphone kullnamk istedim *** vergileri yuzunden hayal kuruyorum sadece.. Ulan telefonun ulkeye girisi (iphone 13 son cikan) 5400 mu neymis.. Vergisiydi otv bilmem neyiyle birlikte 11.000e kitliyorlar. Bu nasil bi insafsizlik ya ulan hadi 1000 al 1500 al en fazla onlar bile fazla da.. Yazik ya valla
Sen getir çevik abine 2 bin yarın ıphone13 elinde

CaptainJackSparrow

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
En cok uzen nokta da şu *** iktidari yuzunden normal bi isci 5-6 aylik maasiyla anca alirken bazi picin evlatlarinin bizi kiskaniyorlar dedigi ulkelerde insanlar 1 aylik calismayla birak 1 taneyi 2 tane alir ***. Nasil uzulmeyelim? Sonra kendi emegiyle telefon alan gence cikar telefonu diyor telefonu iyiyse ne sikayet ediyorsun diyorlar ya zir cahiller..

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap