Zor oSen getir çevik abine 2 bin yarın ıphone13 elinde
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Zor oSen getir çevik abine 2 bin yarın ıphone13 elinde
KaybolllDefoll???
Abi var ya hep bi iphone kullnamk istedim *** vergileri yuzunden hayal kuruyorum sadece.. Ulan telefonun ulkeye girisi (iphone 13 son cikan) 5400 mu neymis.. Vergisiydi otv bilmem neyiyle birlikte 11.000e kitliyorlar. Bu nasil bi insafsizlik ya ulan hadi 1000 al 1500 al en fazla onlar bile fazla da.. Yazik ya valla
Aynen iste hocam dedigim gibi zengin milyarderlerin vergilerini sifirlayan sermayenin iktidari konu vatandas olunca donuna kadar aliyor vergiyi. Orospu cocuklari tez vakitte belalarını bulsalar da kurtulsakPara değil aslında Türkiye'de pahalı kur+vergi.
Biturduler bizi MKEAynen iste hocam dedigim gibi zengin milyarderlerin vergilerini sifirlayan sermayenin iktidari konu vatandas olunca donuna kadar aliyor vergiyi. Orospu cocuklari tez vakitte belalarını bulsalar da kurtulsak
Aynen iste hocam dedigim gibi zengin milyarderlerin vergilerini sifirlayan sermayenin iktidari konu vatandas olunca donuna kadar aliyor vergiyi. Orospu cocuklari tez vakitte belalarını bulsalar da kurtulsak
Resmen içimizde kurtuluş savaşı veriyoruz bro ne olacak bilmiyorum ama yine de enseyi karartmamak gerekÜlkenin durumundan bıktım. Haberlere bile bakmıyorum artık, anca karşıma çıkarsa okuyorum. İlk fırsatta gidecem mk ülkesinden.
Resmen içimizde kurtuluş savaşı veriyoruz bro ne olacak bilmiyorum ama yine de enseyi karartmamak gerek
Imkan varsa tabi iyi olur broKendimizi avutmaya gerek yok ülke tarrak gibi. Hollanda'da tanıdık var konuşacam bir ara mümkün oluyorsa gidecem oraya beyaz vajina zikmeye.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!