Cok konuşma?para yolla?Modlar fazla gevezeluk etmez
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Cok konuşma?para yolla?Modlar fazla gevezeluk etmez
Yedin bile?Her an ban yiyebilirim
Amx_ban dodoyazyeter sūresiz.
Hocam nasulsinModlar fazla gevezeluk etmez
İi değil rezalet felaket arasiHocam nasulsin
Herkez suan o arada ?İi değil rezalet felaket arasi
Muhsin 1k falan çekim paylaşımları yaparken etkinlik acaydin yaEskiden etkinlik olurdu dağıtım olurdu hadi onu geçtim makara dönerdi canımız sıkılmaz dı neredesiniz abi hafta sonu bide ???
Dassagina like attık senden 1 TL almam bak işineUla bide @dembele3538 like atmis daha dun bana aptal diyordun sana atarmiyim zirnik ula olsa bile??
Tefo Sen millete ç ö k çocuklarda sanaYaw ablam erenköyde oturuo ordaydık hayvanoğlu hayvanlar baba bi avm gidelim dediler fena girdi?
Keşke benim olsa onlarMuhsin 1k falan çekim paylaşımları yaparken etkinlik acaydin ya
Menemen yapacak galibaAfiyet olsun yumurta ile soğan ne alaka
Cahil meto soğanlı bıberlı yumurta yapacam ???Afiyet olsun yumurta ile soğan ne alaka
Domates yokMenemen yapacak galiba
Iyyyyy biberli olurda soğanlı yumurta mı olurCahil meto soğanlı bıberlı yumurta yapacam ???
Fakirliğin gözü kör olsunDomates yok
gariban adam napsın domates alamıyoz kılosu olmus 10 lira ???Soğana yumurta kıracak
He valla ateş pahas igariban adam napsın domates alamıyoz kılosu olmus 10 lira ???
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!