Tm al 100u 50 benim gerisi senin ?100 aşağı almam evine giderim?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tm al 100u 50 benim gerisi senin ?100 aşağı almam evine giderim?
Perşembe kesin mi?Çekim vermene gerek yok abi otomatik düşüyor çarşamba ve pers günleri gönderiyorlar 1haftaya ulaşır sana sen belgeleri yükleyip cüzdanını baglasiysan sorun yok başka işlem yapmicN
Ya mubarek her cumlende sexi betimlemen gercekten sende abazalik alameti. Azcikda olsa iyi bisey yazsan boyle her cumle cinsellige kayiyor senin hocam. Haydar dumen vardi yardimci.olurdu sana ama dun o göctu . Koronaya yakalanma hocam Allah korusun ne dedigimi anlarsin .Hocam korona inletmez o farklı bir şeydir.
BenSaxo sırasında başta kim var?
Vay Parayi buldun takmiyon bizi nurimo?Dayi daha gelmeden çöküyon gercekten çok hizlisin ???
Ben hicte anlamamUla bu coin midir nedir herkez ona bulaşmis benden baska bulasmayan varmi ?
O ne laUla bu coin midir nedir herkez ona bulaşmis benden baska bulasmayan varmi ?
Hadi insallah muhsinim.Çekim vermene gerek yok abi otomatik düşüyor çarşamba ve pers günleri gönderiyorlar 1haftaya ulaşır sana sen belgeleri yükleyip cüzdanını baglasiysan sorun yok başka işlem yapmicN
Aynen bi dayi bi ben yapmamis ?O ne la
Usta paparayi satsak mi ne etsek ne diyorsun ya?Ben hicte anlamam
Sen kafayi yemişsin bugun yarin yine parasiz kalcan napcan sonra ?Usta paparayi satsak mi ne etsek ne diyorsun ya?
Perşembe sendeyim pala?Hadi insallah muhsinim.
Estafurullah metinim gelmeyen bisey ne diyim ben sozunu verince yaparim .simdi olmayan sey ne diyim muhsin biliyo valla ben anlamam ki o cekmis .Vay Parayi buldun takmiyon bizi nurimo?
Galiba yedim hocam haklısınSen kafayi yemişsin bugun yarin yine parasiz kalcan napcan sonra ?
Satacak tek şey kalacak???Sen kafayi yemişsin bugun yarin yine parasiz kalcan napcan sonra ?
Yapma s.e sabir sabir herseyin ilaci ?Galiba yedim hocam haklısın
Anlaidm ?Satacak tek şey kalacak???
Jigolo falan mi olsak dayi ? Mikerken para kazaniyor elemanlarSatacak tek şey kalacak???
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!