Ordada yazı tura yapcan işte kankaYalnız islem yapmadan ödeme yapmaz ki çakallar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ordada yazı tura yapcan işte kankaYalnız islem yapmadan ödeme yapmaz ki çakallar
Sıranı bekle?
Dayi biraz alisagelmis bir soz olacak ama para evet yok ama en onemlisi sagligimiz olsun .valla hergun su koronadan 200 kisi oluyor .hemde inleyerek Allah korusun sagligimiz olsun .Allah buyuk .Sonun hayır değil?
BenSaxo sırasında başta kim var?
Odemeyi almadan hesabi verme mi diyorsun yani? Bi deneyeyim mi kabul ederler mi acaba?Ordada yazı tura yapcan işte kanka
Lafı değiştirme 100 alırım????Dayi biraz alisagelmis bir soz olacak ama para evet yok ama en onemlisi sagligimiz olsun .valla hergun su koronadan 200 kisi oluyor .hemde inleyerek Allah korusun sagligimiz olsun .Allah buyuk .
@tefocan4747Saxo sırasında başta kim var?
Du la para buldum gibi?
Dene ama vermezler herhaldeOdemeyi almadan hesabi verme mi diyorsun yani? Bi deneyeyim mi kabul ederler mi acaba?
Dayi biraz alisagelmis bir soz olacak ama para evet yok ama en onemlisi sagligimiz olsun .valla hergun su koronadan 200 kisi oluyor .hemde inleyerek Allah korusun sagligimiz olsun .Allah buyuk .
Coktannnn sattım??Dayi papara varsa satalim senin hesabi @tefocan4747
Ne kadar amaDu la para buldum gibi?
Dayi daha gelmeden çöküyon gercekten çok hizlisin ???Lafı değiştirme 100 alırım????
Harbi mi diyon ya?Coktannnn sattım??
Pala gönlünden me gecerse ?Ne kadar ama
Tm en fazla 20tl ?Pala gönlünden me gecerse ?
Sıctın pala?Dayi daha gelmeden çöküyon gercekten çok hizlisin ???
100 aşağı almam evine giderim?Tm en fazla 20tl ?
Çekim vermene gerek yok abi otomatik düşüyor çarşamba ve pers günleri gönderiyorlar 1haftaya ulaşır sana sen belgeleri yükleyip cüzdanını baglasiysan sorun yok başka işlem yapmicNYok muhsinim bisey yapamadik ki mesaj attilar hafta ici kontrol.edeceklermis cekim filan veremedik .bir turnuva daha var 666 kisi arasina girersen 10 euro onuda alsaydik .insallah gonderirler muhsinim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!