Metin sen dahil para bitince kumar sevdasına kişiliğinizden taviz verip hırcınlaşıyorsunuz ona üzülüyorumBoşver bazen böyle şeyler iyi oluyor. Bende dahil insanların iç yüzü ortaya çıkıyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Metin sen dahil para bitince kumar sevdasına kişiliğinizden taviz verip hırcınlaşıyorsunuz ona üzülüyorumBoşver bazen böyle şeyler iyi oluyor. Bende dahil insanların iç yüzü ortaya çıkıyor
Matador cok konusma da musterilerin Çiçekleri yetistir@Kaptan Kostok Uyan güzel aç gözünü dinle matadorun sözünü vermişim sana özümü benim ay yıldızlı aslan kardaşim diriririiririririgiiiiii
Bugün izinliyim metommm yarın da bayii saat 11 de açılıyor havada yağmurlu yataktan cikanin amke ?Matador cok konusma da musterilerin Çiçekleri yetistir
Çicekmi oldun la?Bugün izinliyim metommm yarın da bayii saat 11 de açılıyor havada yağmurlu yataktan cikanin amke ?
Aynen dayı ????Çicekmi oldun la?
Ben ve kişilikten taviz vermek hircinlasmak bana ters. gayet sakinim vede 3-5 kuruş için kesinlikle taviz vermemMetin sen dahil para bitince kumar sevdasına kişiliğinizden taviz verip hırcınlaşıyorsunuz ona üzülüyorum
Dayı ne biçim amirsin forumdan haberin yokÇicekmi oldun la?
Ahhh metooo ahhh?kesin kısır yedin gene??Ben ve kişilikten taviz vermek hircinlasmak bana ters. gayet sakinim vede 3-5 kuruş için kesinlikle taviz vermem
Adam sabit iş yapmıo ki?Dayı ne biçim amirsin forumdan haberin yok
Yok be sabah sabah kısır mı yenir kaynana sağolsun birsürü çerez helva falan getirmiş bol bol onlardan yiyorumAhhh metooo ahhh?kesin kısır yedin gene??
1 hafta çalışıp kaçıyor muAdam sabit iş yapmıo ki?
Fazla tatlı yeme azarsın???Yok be sabah sabah kısır mı yenir kaynana sağolsun birsürü çerez helva falan getirmiş bol bol onlardan yiyorum
Kanka sabah 8 de aktif olmuşsun çekim geldi mi gelmedi mi bizi de ayiktirsan ?dostlar sponsor @Onwin Destek den çekim verdik.
ödeme geldiğinde çekiliş yapılacaktr.
bu günden önce üye olma şartı vardır başka şartım yoktur dostlar.
Günaydın yoldaş ??günaydın dostlar
Günaydın babayiğit. Ne oldu çekim hala gelmedi mi. Çek şu çekilişi paramı aliyim yavv :dgünaydın dostlar
Kesene bereket daim olsun kralkahvaltı yapalım sonra gelir çekilişi yaparız dostlar @Rooster kardeşim çekilişi yapma imkanı varmıdır
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!