Yapacagin isi *****
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yapacagin isi *****
At at Allahını seviyorsan onun parayıda bana at
Birak su zalagi??#elmatadorkazandırır
Kanka dayıda kesıntı olmus senınkınıde ona atıyorum bısryler yapın aranızda olurmu ?At at Allahını seviyorsan onun parayıda bana at
Ona sorKanka dayıda kesıntı olmus senınkınıde ona atıyorum bısryler yapın aranızda olurmu ?
Bi skm yapamaz23 le mecbur ?????Ona sor
** ii guldum?Ona sor
Yapar diye yapmazsın çorba alsın kendine.Bi skm yapamaz23 le mecbur ?????
Karnim agridiBi skm yapamaz23 le mecbur ?????
25 daha attım sana dayı mosesle takılırsınız kafanıza göre seviyorum sizi ?Karnim agridi
Bende yatiyorum iyi geceler.25 daha attım sana dayı mosesle takılırsınız kafanıza göre seviyorum sizi ?
Gel la nereBende yatiyorum iyi geceler.
SttBende yatiyorum iyi geceler.
Kanka 2 mac yazın 100 yapar en kötü biz arkadasla öyle yaptık mantıklı yane ?? dayıya atmasak para ıcerde kalacaktıBende yatiyorum iyi geceler.
Tamam bende bisey demiyorum ki aynı şeyi söylüyoruz arkadaş sana ne yaptı yap kanka dedi sana bırakıyorum bende ne diyorum yapsın ona bırakıyorum.Kanka 2 mac yazın 100 yapar en kötü biz arkadasla öyle yaptık mantıklı yane ?? dayıya atmasak para ıcerde kalacaktı
Para yokkiKanka 2 mac yazın 100 yapar en kötü biz arkadasla öyle yaptık mantıklı yane ?? dayıya atmasak para ıcerde kalacaktı
Dayı sende adamın kalbını kırmısın tavırlı ha sana bellı ıcap edermı hıc ??Tamam bende bisey demiyorum ki aynı şeyi söylüyoruz arkadaş sana ne yaptı yap kanka dedi sana bırakıyorum bende ne diyorum yapsın ona bırakıyorum.
La para yokki??Tamam bende bisey demiyorum ki aynı şeyi söylüyoruz arkadaş sana ne yaptı yap kanka dedi sana bırakıyorum bende ne diyorum yapsın ona bırakıyorum.
Ne ara ezdin dayı masallah ???????Para yokki
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!