Not et notŞaka lan dayı bır delıkanlıyı para degıl parasızlık bozar roll acarız dayımla sıkıntı yok ??
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Not et notŞaka lan dayı bır delıkanlıyı para degıl parasızlık bozar roll acarız dayımla sıkıntı yok ??
Dayı cukunu kızlar yesın payfix at uzatma ???Not et not
Tobe tobe?Dayı cukunu kızlar yesın payfix at uzatma ???
Liste mi geliyorrrrDayı cukunu kızlar yesın payfix at uzatma ???
Ne bilimListe mi geliyorrrr
Kanki geç kaldın yav dayıya paslıcam 50 kalıyor bana onlada 50+50 alıp devam 200 yapıp cıkarsam ödülün hazır ?Liste mi geliyorrrr
Ne bu tavırNe bilim
Ne bu tavıre len nie ustume geluon kufur etmicem
Kanki geç kaldın yav dayıya paslıcam 50 kalıyor bana onlada 50+50 alıp devam 200 yapıp cıkarsam ödülün hazır ?
Dm at moses banaKim üstüne geliyor dayı Allah Allah.
Sekoya gelDm at moses bana
Ne ara 200 yaptınDm at moses bana
Ödülleri birleştrdik kanka arladasla 100 ona attım 100 bana 25 dayıya 25 de sana atıyorum sımdı payfıx atNe ara 200 yaptın
Atacagin parayi sikm 23 tl gotume mi sokacam okuzÖdülleri birleştrdik kanka arladasla 100 ona attım 100 bana 25 dayıya 25 de sana atıyorum sımdı payfıx at
Yav dayı kesıntı yapıyor desene ıbanına atardım ne blm ben ??Atacagin parayi sikm 23 tl gotume mi sokacam okuz
Mosesınkınıde sana atım ortak kupon yapın barı mke ???Yav dayı kesıntı yapıyor desene ıbanına atardım ne blm ben ??
@moses ???Mosesınkınıde sana atım ortak kupon yapın barı mke ???
#elmatadorkazandırır@Roncatto payını attim kanka kesene bereket parayı bırlestemk ıyı oldu ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!