Nasıl niye 49 var 50 50 alamaz paparaya aktarcak birinden 1 TL isticeknie la
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Nasıl niye 49 var 50 50 alamaz paparaya aktarcak birinden 1 TL isticeknie la
Dayı sen bak keyfine bana maçları pasla yeter50+50 alak kanka ya sansımız artsın ben tamamlarım sımdı bankaya ceker geri yatırrım payfixe
Ya at paparaya bende yok olsa 1 lira atiyim sen bilrsinEn para yapmıyoda knaka oda olmuyo mk qnb ye transfer nesaı saatlerınde oluyor unuttum ana bakıyeyı sallıcaz ıkı maca ?
Dayı sen bak keyfine bana maçları pasla yeter
Masa tenısı won kanka futbola kaldık bi gole televole ?Dayı sen bak keyfine bana maçları pasla yeter
Iy bı gol gelırmı *** 75 verıyo kupon bozadablrz sen bılırsın knakaMasa tenısı won kanka futbola kaldık bi gole televole ?
Sende ben karışmıcam knkIy bı gol gelırmı *** 75 verıyo kupon bozadablrz sen bılırsın knaka
Kalsın kanka bahtımıza artık gelırseSende ben karışmıcam knk
Goalllllll wonanzaaaa kanka ????Sende ben karışmıcam knk
Içimden dedim insallah bozmamıştırGoalllllll wonanzaaaa kanka ????
Yok kanka bi kere ne dersem o kalır top yuvarlak şans işi bu sen payfix at ben cekımı verıyom ??Içimden dedim insallah bozmamıştır
Bro papara olmaz mıYok kanka bi kere ne dersem o kalır top yuvarlak şans işi bu sen payfix at ben cekımı verıyom ??
Gel buraYok kanka bi kere ne dersem o kalır top yuvarlak şans işi bu sen payfix at ben cekımı verıyom ??
Para gördün her konu da gel gel yapıyonGel bura
Level 100 patron geldi paraya çökecek mkGel bura
Tanısıyomuyuz ??Gel bura
Aboooo not et bunu??Tanısıyomuyuz ??
Kayida alinsin?Tanısıyomuyuz ??
Kanka papara yok bende 197 cekım verdım payfıxe boluscez istersen ıban at hesabına paslimBro papara olmaz mı
Şaka lan dayı bır delıkanlıyı para degıl parasızlık bozar roll acarız dayımla sıkıntı yok ??Aboooo not et bunu??
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!