Umarim iyi gidiyordur arada bi bilgi verse biz de takiplesek500 TL yi 1 K yapmak 10 dakika sürmez umarım alta alta diye tutturmaz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Umarim iyi gidiyordur arada bi bilgi verse biz de takiplesek500 TL yi 1 K yapmak 10 dakika sürmez umarım alta alta diye tutturmaz
inş. kaybetmez kaybederse üzülürüm 1 günde o kadar kayıp500 TL yi 1 K yapmak 10 dakika sürmez umarım alta alta diye tutturmaz
Saat 07:30 oldu ya kactan beri burdayiz hainş. kaybetmez kaybederse üzülürüm 1 günde o kadar kayıp
1k yapıp roll acacagım diyordu sanırım kazansında roll falanda kalsınUmarim iyi gidiyordur arada bi bilgi verse biz de takiplesek
ben dün öglen 3 ten beriSaat 07:30 oldu ya kactan beri burdayiz ha
Valla roll takip edecek hal kalmadi ki kac saattir burdayiz1k yapıp roll acacagım diyordu sanırım kazansında roll falanda kalsın
Şansın bol olsun kardeşBunun başa tutturulmasini istiyorum @Rooster burada herkes aynı yolun yolcusu forumla tanışmadan önce kendimi bu şekilde kumar aşığı sanırdım ki buradakiler ile tanistigimda uzulecegime sevindim ben alkolik bitigin tekiyim ama çoğu kişide biliyor ki gönlüm zengin kızdığım nokta şu bazı durumlar oluyor mesela bu aksam site bana ödeme yapmıyor bekliyor bekliyor bekliyorum sonra kızıp katlamak istiyorum bu sefer hurraa yazılar para nerde o nerde bu nerde abi bi sakin olun ben bu zamana kadar sahte etkinlik yapmadım benim derdim 3.5 kuruş değil göndermek istediğim bekleyen insanları kırmamak adına daha çok hırslanip daha çok basıyorum yapmayın burda beleşçi *** çok benim kimseden bi beklenti yok burda en çok şey paylaştığım adam marryshot oda bana gotluk yaptı ama herkes onun gibi olsa aksam 500 1 k yapıp surda 4 kişiye özel roll açmaya çalışıyorum ama nasıl diyim sanki ben borcluymusum gibi yapmayın bugün 2.5 k nakit verdim 100 TL kaldı şansıma 500 yaptım son param 1 k yapıp roll acicam hedef 3 4 kişiye 100 olacak @BMW @AMCA @WustelerK @Roncatto alt oynamayan adamim bu aksam 1.5 k misli alta verdim yaz ligi beni gördü orospu evlatları bende sizin gibi forumlarda parasız kaldığım da para aradim sizi etiketlme sebebim iyi niyetli olmaniz ama benimde bu son kurşunum 1k yapıp geliyorum
o bana 50 yi atsa chihagoson görülme 29 dakika önce
fukaraya bak sen giyim kuşam tam zengin tipi ne fukarasıŞansın bol olsun kardeş
Kardeş sanki milyarlık elbise var üstümüzdeo bana 50 yi atsa chihago
fukaraya bak sen giyim kuşam tam zengin tipi ne fukarası
Gecen Mustafa(Osman) arkadastan 25 tl kazandik 2 gündür yok ortada ya ne oldu acaba ?
İnsanların giyim kuşamında kazandığı parada sakın gözün olmasın kaybeden sen olursun unutmao bana 50 yi atsa chihago
fukaraya bak sen giyim kuşam tam zengin tipi ne fukarası
takılıyorum yahu neden gözüm olsunİnsanların giyim kuşamında kazandığı parada sakın gözün olmasın kaybeden sen olursun unutma
Olsun kardeş takılmatakılıyorum yahu neden gözüm olsun
İnsanların giyim kuşamında kazandığı parada sakın gözün olmasın kaybeden sen olursun unutma
aynen bende bunu söylüyorum. sözünü tut sonra istediğin gibi takıl. haa kimseye 1 kuruş vermek zorunda da degil o zaman roll açmayıp ödül sözüde vermeyecekÇekimi beklese gelirdi ödülü dağıtırdı kalanla ne yaparsa yapardı insanları heveslendirmek hoş değil ayıptır. Sinirlenmiş iptal etmiş falan filan ee buradaki insanları ne ilgilendirir ki bu? Sen bir vaat veriyorsan yerine getireceksin.
Kardeş benim anlamadığım sizi bağlar mı üstümde ne giydiğimNort feysten ceket giyiyon hayırdır fukara yazmışsın.
pardon gözünden birşey kaçmıyorNort feysten ceket giyiyon hayırdır fukara yazmışsın.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!