Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet ÖNEMLİ

CaptainJackSparrow

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
aynen bende bunu söylüyorum. sözünü tut sonra istediğin gibi takıl. haa kimseye 1 kuruş vermek zorunda da degil o zaman roll açmayıp ödül sözüde vermeyecek
Mustafa(Osman) arkadas da dağıtımı yapmadi 2 gündür:D dediğiniz gibi etkinlik yapiyorsan kazandiysa etkinlik düzgün sekilde sonuclandirirsin abi önce

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Çekimi beklese gelirdi ödülü dağıtırdı kalanla ne yaparsa yapardı insanları heveslendirmek hoş değil ayıptır. Sinirlenmiş iptal etmiş falan filan ee buradaki insanları ne ilgilendirir ki bu? Sen bir vaat veriyorsan yerine getireceksin.
bak geçenlerde neredeyse 1 ay oldu beni etiketlemiş gece ben uyurken. yarın beni bul sana cukka atacagım. hala atacak lafını edince suçluda ben oluyorum :D benim birşeyden haberim yok sözü verende kendisi tutmayanda :)

pardonelimkaydı

Kayıtlı Üye
Mustafa(Osman) arkadas da dağıtımı yapmadi 2 gündür:D dediğiniz gibi etkinlik yapiyorsan kazandiysa etkinlik düzgün sekilde sonuclandirirsin abi önce

Şimdi insanlar emek harcıyor roll'e takip ediyor yoruluyor o etkinlikte dağıtım olmazsa kazananlara tek tek sorulur sıkıntı var mı diye xxx benim kardeşim dağıtmasa da olur diyen olursa eyvallah ama biri çıkıp ben o kadar vakit harcadım paramı istiyorum derse verilmesi gerekir vermiyorsa ban bu konudaki düşüncem bu yönde.

AMCA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
BEN YATIYORUM HACILAR 1 SAAT ÖNCE SON GÖRÜLME KAYIP ETTİ BELLİ Kİ

CaptainJackSparrow

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Şimdi insanlar emek harcıyor roll'e takip ediyor yoruluyor o etkinlikte dağıtım olmazsa kazananlara tek tek sorulur sıkıntı var mı diye xxx benim kardeşim dağıtmasa da olur diyen olursa eyvallah ama biri çıkıp ben o kadar vakit harcadım paramı istiyorum derse verilmesi gerekir vermiyorsa ban bu konudaki düşüncem bu yönde.
Tabi abi herkes keyfinden vakit gecirmiyor ki sonucta burda. Ben mesela issizim aylardır. Rollinglerden uc bes kazanip bazen yiyecek bazen sigara falan aliyorum yani yalanim yok

pardonelimkaydı

Kayıtlı Üye
Tabi abi herkes keyfinden vakit gecirmiyor ki sonucta burda. Ben mesela issizim aylardır. Rollinglerden uc bes kazanip bazen yiyecek bazen sigara falan aliyorum yani yalanim yok

Kumar işte hırs yapıyorlar ben geçen dağıtım yapacaktım kasa azaldı ama 100 ayırdım dağıtım için başkası olsa katlamaya çalışırdı belki. Ben kendimi rezil etmem.

TÖMBELEKÇİ

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Çekimi beklese gelirdi ödülü dağıtırdı kalanla ne yaparsa yapardı insanları heveslendirmek hoş değil ayıptır. Sinirlenmiş iptal etmiş falan filan ee buradaki insanları ne ilgilendirir ki bu? Sen bir vaat veriyorsan yerine getireceksin.
ulan *** diğer tarafta bi ****** faize koymadığın kaldı konuşma boş boş

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap