pardonelimkaydı
Kayıtlı Üye
Kardeş benim anlamadığım sizi bağlar mı üstümde ne giydiğim
Bağlarsa beni bağlar.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kardeş benim anlamadığım sizi bağlar mı üstümde ne giydiğim
Mustafa(Osman) arkadas da dağıtımı yapmadi 2 gündür dediğiniz gibi etkinlik yapiyorsan kazandiysa etkinlik düzgün sekilde sonuclandirirsin abi önceaynen bende bunu söylüyorum. sözünü tut sonra istediğin gibi takıl. haa kimseye 1 kuruş vermek zorunda da degil o zaman roll açmayıp ödül sözüde vermeyecek
Kardeş sen bu kafayla birşey sahibi olamazsın unutma gözün kalmasın kimsenin malında gözün çıkar haberin olsunBağlarsa beni bağlar.
bak geçenlerde neredeyse 1 ay oldu beni etiketlemiş gece ben uyurken. yarın beni bul sana cukka atacagım. hala atacak lafını edince suçluda ben oluyorum benim birşeyden haberim yok sözü verende kendisi tutmayandaÇekimi beklese gelirdi ödülü dağıtırdı kalanla ne yaparsa yapardı insanları heveslendirmek hoş değil ayıptır. Sinirlenmiş iptal etmiş falan filan ee buradaki insanları ne ilgilendirir ki bu? Sen bir vaat veriyorsan yerine getireceksin.
bak geçenlerde neredeyse 1 ay oldu beni etiketlemiş gece ben uyurken. yarın beni bul sana cukka atacagım. hala atacak lafını edince suçluda ben oluyorum benim birşeyden haberim yok sözü verende kendisi tutmayanda
Mustafa(Osman) arkadas da dağıtımı yapmadi 2 gündür dediğiniz gibi etkinlik yapiyorsan kazandiysa etkinlik düzgün sekilde sonuclandirirsin abi önce
Kardeş sen bu kafayla birşey sahibi olamazsın unutma gözün kalmasın kimsenin malında gözün çıkar haberin olsun
Tabi abi herkes keyfinden vakit gecirmiyor ki sonucta burda. Ben mesela issizim aylardır. Rollinglerden uc bes kazanip bazen yiyecek bazen sigara falan aliyorum yani yalanim yokŞimdi insanlar emek harcıyor roll'e takip ediyor yoruluyor o etkinlikte dağıtım olmazsa kazananlara tek tek sorulur sıkıntı var mı diye xxx benim kardeşim dağıtmasa da olur diyen olursa eyvallah ama biri çıkıp ben o kadar vakit harcadım paramı istiyorum derse verilmesi gerekir vermiyorsa ban bu konudaki düşüncem bu yönde.
İman sahibi adam milletin malında gözü olmaz sana yanlış öğretmişler Aslanİman sahibiyim o bana yeter.
Tabi abi herkes keyfinden vakit gecirmiyor ki sonucta burda. Ben mesela issizim aylardır. Rollinglerden uc bes kazanip bazen yiyecek bazen sigara falan aliyorum yani yalanim yok
@Gel kafasına yaslan.
@Rooster adam akıllı dursun yoksa ağzımı bozacağım kural diye birşey demiyorum haddini aşıyorGel kafasına yaslan.
sen aslanı bilmiyorsan öğren kardeşAslan ne oluyor? Bir şey demiyormuş bak sen.
Sen haddini aşıyorsun bak sana söyleyeyimAslan ne oluyor? Bir şey demiyormuş bak sen.
Sen haddini aşıyorsun bak sana söyleyeyim
Ne özrü kardeş admin gerekeni yapacak umarımTm aBi öZr.
ulan *** diğer tarafta bi ****** faize koymadığın kaldı konuşma boş boşÇekimi beklese gelirdi ödülü dağıtırdı kalanla ne yaparsa yapardı insanları heveslendirmek hoş değil ayıptır. Sinirlenmiş iptal etmiş falan filan ee buradaki insanları ne ilgilendirir ki bu? Sen bir vaat veriyorsan yerine getireceksin.
boş yapma çulsuzParamı verin
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!