Hahahhahh senin gibi yalamam ben kimseyi kedicik o yüzden onlar sg şimdi hadi hadi ?Olum sen bi işe gir hemen götüne depigi korlar o seni işten cikaranlarda haklı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hahahhahh senin gibi yalamam ben kimseyi kedicik o yüzden onlar sg şimdi hadi hadi ?Olum sen bi işe gir hemen götüne depigi korlar o seni işten cikaranlarda haklı
Olmmm sen git nankör kedi seni her forum dan kovuolar gine gelion?Yalaka reis abi çekmeye devam et mahmutcuk
Msj larin unutmusn aga kotuyum bir 30 at doncem diyen sendin?Olum sen bi işe gir hemen götüne depigi korlar o seni işten cikaranlarda haklı
Lafı yedin yiyeceğin kadar bu sana yeter showbet ??Hahahhahh senin gibi yalamam ben kimseyi kedicik o yüzden onlar sg şimdi hadi hadi ?
Reis bı 27 atabilir misin diyen benim değil mi ?Msj larin unutmusn aga kotuyum bir 30 at doncem diyen sendin?
cekım gelmedı mı dahaOlmmm sen git nankör kedi seni her forum dan kovuolar gine gelion?
Unutma bana ilk msj atıp para isteyen sendin kumar krizine girion sallion kedicik ?Olum sen bi işe gir hemen götüne depigi korlar o seni işten cikaranlarda haklı
Sende az değilsin 2 tllik rol aciyon ?cekım gelmedı mı daha
Olm sen benden nasıl istediyse bende öle istedim bu kumar ama benden alışverişe giren sensin keşke msjlar olsa paylassamReis bı 27 atabilir misin diyen benim değil mi ?
yoruldum cevap vermekten s.gUnutma bana ilk msj atıp para isteyen sendin kumar krizine girion sallion kedicik ?
B.b attığın mesajlari buraya atsam bokun götüne kaçarOlm sen benden nasıl istediyse bende öle istedim bu kumar ama benden alışverişe giren sensin keşke msjlar olsa paylassam
Yav he he ****** olm sen sana. Attığım 80 ver baqamB.b attığın mesajlari buraya atsam bokun götüne kaçar
Ben bacindayim merak etmeAnanın ***** geri dön kedi burası bizim mekan
Bana sadece 27 atmışsın aldığın 80?ibineB.b attığın mesajlari buraya atsam bokun götüne kaçar
Yedim 80 i varmı ibineBana sadece 27 atmışsın aldığın 80?ibine
Ben gittikten sonra banlattirmayi unutma ?
Olum yuzsuzlukte sinir tanimion diğer forumda dolandirgin adamlar annei rahat uyutmuoduBen gittikten sonra banlattirmayi unutma ?
Bu sey degil mi ya hani siteyi etiket edeyim de ödemesi kolay olsun 4 kisi 25 sarsmasın kanka 5k yaMerhaba iyi forumlar onwinden çekim verdim bakalim şansimiz yaver gitti 5 k cektim borclari odicez sukur 4 kisiye 25 payfix verelim son katilim 12:00
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!