Mahmutcuk sana bir söz söyleyeyim de aklında kalsın.Olm beni bilen bilir senide biliolar kovuolar gine gelion bari geldin belli etme miyavcik sovmeyelim sana
Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Mahmutcuk sana bir söz söyleyeyim de aklında kalsın.Olm beni bilen bilir senide biliolar kovuolar gine gelion bari geldin belli etme miyavcik sovmeyelim sana
bura nolduLan sana 55 attım 30 attım ama 27 bide sana atmiom şimdi 1kisi 27 atcam tmm simdi ****** uza ???
Yazık valla acıyorum sanaLan ***** senin gibi müptezel burjuva pijlerini dövmek bizim için bi onur gurur meselesi yoksa siz amcıkkk kafalı yeni nesil kendinizi uzayda yasıyor sanıyorsunuzzzz biraz adam olun mke batıya özenmeyın nu kadar delıkanlı olun kulturunuzu unutmayın sende emınım böylesin karaktersiz ****
Senin 27 veriom başka paran varmiydi?Mahmutcuk sana bir söz söyleyeyim de aklında kalsın.
Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar.
Benim attım 55 ve 30 ne olcak peki hadisi adamsan sole baqamKırk yıllık forumdayim böyle yalakasini ilk defa görüyorum
Bir yerine monte et onu her görüşünde beni hatırla.Senin 27 veriom başka paran varmiydi?
Tonla para attım sanaBenim attım 55 ve 30 ne olcak peki hadisi adamsan sole baqam
Sana 55 ve 30 attimmi onu sole adamsanKırk yıllık forumdayim böyle yalakasini ilk defa görüyorum
Ben sana acıyorum asıl lan kedii böyle yaşamta zor karaktersiz yani ? nereye gidersen git senın ne mal oldugunu herkes biliyorYazık valla acıyorum sana
Kaçma ibine sende benim85 imi dağıt baqamBir yerine monte et onu her görüşünde beni hatırla.
Karakter parayla satın alınsa kedie alırdık miyav çık?Ben sana acıyorum asıl lan kedii böyle yaşamta zor karaktersiz yani ? nereye gidersen git senın ne mal oldugunu herkes biliyor
Gel la napıyonKaçma ibine sende benim85 imi dağıt baqam
Ben sizin gibi 1 2 kavga ediyor ana bacı yapıp sonra gelip yalakalık yapıyorum tek olmak asilliktir.Ben sana acıyorum asıl lan kedii böyle yaşamta zor karaktersiz yani ? nereye gidersen git senın ne mal oldugunu herkes biliyor
85 i de alnına yapıştır.Kaçma ibine sende benim85 imi dağıt baqam
Amin ölü sen daha korpesin git kumda oyna85 i de alnına yapıştır.
Sana kendi dünyanda basarılar kedi ?Ben sizin gibi 1 2 kavga ediyor ana bacı yapıp sonra gelip yalakalık yapıyorum tek olmak asilliktir.
@Tombalacı hocam şu yuzsuze bir ban lutfenOlum geceye kadar burda kendinizi yirtsanizda boş.
Olum sen bi işe gir hemen götüne depigi korlar o seni işten cikaranlarda haklıSana kendi dünyanda basarılar kedi ?
Yalaka reis abi çekmeye devam et mahmutcuk@Tombalacı hocam şu yuzsuze bir ban lutfen
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!