Sen şimdi onu bunu boşverde ben sana rollden kazanmadan direk attimmi atmadimmiUlan ***** sor bakım ben senin gibi attığım parayı istiomu hadi paylaşım aç
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sen şimdi onu bunu boşverde ben sana rollden kazanmadan direk attimmi atmadimmiUlan ***** sor bakım ben senin gibi attığım parayı istiomu hadi paylaşım aç
10 kere 27 attın tabi yavsak sana attım 55 sonra bana 30 at carsamba veririm aga diyen kimdi ibineSen şimdi onu bunu boşverde ben sana rollden kazanmadan direk attimmi atmadimmi
******** gidin lan yalaka köpekler10 kere 27 attın tabi yavsak sana attım 55 sonra bana 30 at carsamba veririm aga diyen kimdi ibine
Ben komunistimbu faşist arkadaş kim la?
Lan senin çakıyla yarrannnııı kesıp agzına vermessem adam degılım karşıma çık karşıma klavyeden konusmaNe oldu devede de boy var dedin olum bir koysam yapışirsin bı s.g başımdan mk kekosu
niye nazi yazıyor nickinde?Ben komunistim
Uff korktum acayip hemdeLan senin çakıyla yarrannnııı kesıp agzına vermessem adam degılım karşıma çık karşıma klavyeden konusma
Nazi komunistiyimniye nazi yazıyor nickinde?
Gevşek don lastiği seniUff korktum acayip hemde
Olum 1 gr beynin yok veledmisin nesin bi s.g başımdanLan senin çakıyla yarrannnııı kesıp agzına vermessem adam degılım karşıma çık karşıma klavyeden konusma
****** mk öyle bi dünya yokNazi komunistiyim
Okadar forum gezdim daha senin gibi karaktersizi görmedim ?Olum 1 gr beynin yok veledmisin nesin bi s.g başımdan
Olum hangi dünyada yaşıyon bilmiyom ama sen hayal dünyasında yaşıyon o belli yok onu keserim bunu keserim bı dışarı çık birine diklende iki tane koysun aklın başına gelirGevşek don lastiği seni
Kırk yıllık forumdayim böyle yalakasini ilk defa görüyorumOkadar forum gezdim daha senin gibi karaktersizi görmedim ?
Olm beni bilen bilir senide biliolar kovuolar gine gelion bari geldin belli etme miyavcik sovmeyelim sanaKırk yıllık forumdayim böyle yalakasini ilk defa görüyorum
Lan ***** senin gibi müptezel burjuva pijlerini dövmek bizim için bi onur gurur meselesi yoksa siz amcıkkk kafalı yeni nesil kendinizi uzayda yasıyor sanıyorsunuzzzz biraz adam olun mke batıya özenmeyın nu kadar delıkanlı olun kulturunuzu unutmayın sende emınım böylesin karaktersiz ****Olum hangi dünyada yaşıyon bilmiyom ama sen hayal dünyasında yaşıyon o belli yok onu keserim bunu keserim bı dışarı çık birine diklende iki tane koysun aklın başına gelir
Lan sana 55 attım 30 attım ama 27 bide sana atmiom şimdi 1kisi 27 atcam tmm simdi ****** uza ???Kırk yıllık forumdayim böyle yalakasini ilk defa görüyorum
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!