kesene berekettmm kisi bası 100 sanada 100 cekım gelsın atcam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
yarın at koşturalım ozaman burda kankatmm sanada 50 atalım *** 4 sayıdan 1 kupon gitti tek golden bi kupon gelseydi iyiydi
Vur kırbacı ??yarın at koşturalım ozaman burda kanka
yarın ola hayrola bunlar baya gec oder sımdı cok oynıyan var ozel oranyarın at koşturalım ozaman burda kanka
aynen öyleyarın ola hayrola bunlar baya gec oder sımdı cok oynıyan var ozel oran
Knk bana ??tmm kisi bası 100 sanada 100 cekım gelsın atcam
bıze ne kalcak kanka digerlerinden biri gelseydi gene dagıtırdık bıraz dahaKnk bana ??
Canın sağolsun zencii baba ben eski dostun RagnarLothbrok belki hatirlarsin neyse eyvallah gülüm ??bıze ne kalcak kanka digerlerinden biri gelseydi gene dagıtırdık bıraz daha
valla sımdı vermeye kalkarsam elımde kurus kalmaz herkez ıster benden daha ıı bılıonCanın sağolsun zencii baba ben eski dostun RagnarLothbrok belki hatirlarsin neyse eyvallah gülüm ??
Sıkıntı yok dost bol kazançlar ?valla sımdı vermeye kalkarsam elımde kurus kalmaz herkez ıster benden daha ıı bılıon
attım teşekkürler
yarın ola hayrola bunlar baya gec oder sımdı cok oynıyan var ozel oran
Attim
tamam kral
sansholıgan parayı gec yollıcak anlasıldı
Neyin şartı bir büyük bir küçük bittimi sen onu söyle ???şartlar neydi @eydolu4731 diğer tarataki gibi muhhbaet olmasın
şartlar neydi cdidi soruyorummşartlar neydi @eydolu4731 diğer tarataki gibi muhhbaet olmasın
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!