bu altyapı hep parayı gec oduor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
bu altyapı hep parayı gec oduor
tamam kardelşim ben etkinlik yaparım sen beni izle ozman uyanıklık yapmaya gerek yok parayı seviyorsanız size dicem bişeyim yok tek kankim @BMW o adamdır burdaNeyin şartı bir büyük bir küçük bittimi sen onu söyle ???
bana hızlı ödüyo payfixbu altyapı hep parayı gec oduor
Ozel oran oynayan cok sabah yollar ancabu altyapı hep parayı gec oduor
payyfix yok yogunluktan kaldırmıslarbana hızlı ödüyo payfix
250 mesaj takip şartı vardıNeyin şartı bir büyük bir küçük bittimi sen onu söyle ???
Aleyküm selam
Nasilsin ali abi??Aleyküm selam
??? Anlamadım birşeytamam kardelşim ben etkinlik yaparım sen beni izle ozman uyanıklık yapmaya gerek yok parayı seviyorsanız size dicem bişeyim yok tek kankim @BMW o adamdır burda
İyiyim çok şükür seni sormalıNasilsin ali abi??
sartları ben ona bıraktım takıp sartı vardıtamam kardelşim ben etkinlik yaparım sen beni izle ozman uyanıklık yapmaya gerek yok parayı seviyorsanız size dicem bişeyim yok tek kankim @BMW o adamdır burda
Napalim abi devamke?İyiyim çok şükür seni sormalı
@Aimar rol sahibi son beğeni 22 dedi .bende ilk sayfada yazmıştım zaten .ne oldu anlamadımBol şans 250 mesaj i olanlar ve takip edenler listede olacak
Açıklama yapacakmisin.paranin mk sana birşey olmasın .ama ne demeye getiriyorsun bunu yazarak açıkça söyle bilelimtamam kardelşim ben etkinlik yaparım sen beni izle ozman uyanıklık yapmaya gerek yok parayı seviyorsanız size dicem bişeyim yok tek kankim @BMW o adamdır burda
saolTbrkler
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!