Çok kişi kazandi hızlı gelmesi mümkün değil. Sabah gelirhadı mk holısı aval aval beklıoz bahıssız kaldık
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Çok kişi kazandi hızlı gelmesi mümkün değil. Sabah gelirhadı mk holısı aval aval beklıoz bahıssız kaldık
Saka takılıyor kafası iyidir@Boyka01 ben ne uyanıklığı yapmışım sen biliyor musun biliyorsan soyle bende bileyim
Yok bence şaka değil .kafası iyi ise bunu yazması mi lazım ayıp denen birşey var. Şu işe bak .dellendim resmen ...Saka takılıyor kafası iyidir
@Aimar benim dostumdur sorun yokYok bence şaka değil .kafası iyi ise bunu yazması mi lazım ayıp denen birşey var. Şu işe bak .dellendim resmen ...
Ya o değil de neye dayanarak bunu yazdi ben birsey mi dedim birşey mi yaptım
acıklama yaparYa o değil de neye dayanarak bunu yazdi ben birsey mi dedim birşey mi yaptım
Sapla gelsin ??Birazdan roll gelecek burda olun arkadaslar
Valla bilmiyom bende anlamadimYanlis bir anlasilma vardir ali abi
Iciosa oledir abi bende de oluodu ?Valla bilmiyom bende anlamadim
SENDE Mİ ALKOL İK SİNIciosa oledir abi bende de oluodu ?
Kim yaparsa yapsin evde zeytin yokben yapmıcam ama
Biraktim 7 aydir icmiomSENDE Mİ ALKOL İK SİN
anlama kardeşim ****** et keneidne iyi bak 3 kuruş para için senin için demiyorum yaygara adamlık yapan adamlar var hepsini biliyorum gevşeklik te level atlamışlar para için kendini satarlar sorsam tam delikanlıllar tek kankim @BMW??? Anlamadım birşey
neye göre liste yaptın onu söle@Boyka01 ben ne uyanıklığı yapmışım sen biliyor musun biliyorsan soyle bende bileyim
Dostum bende katilcaktim takip sarti vardi yanlis anliosun benceanlama kardeşim ****** et keneidne iyi bak 3 kuruş para için senin için demiyorum yaygara adamlık yapan adamlar var hepsini biliyorum gevşeklik te level atlamışlar para için kendini satarlar sorsam tam delikanlıllar tek kankim @BMW
neye göre liste yaptın onu söle
Bol şans 250 mesaj i olanlar ve takip edenler listede olacakanlama kardeşim ****** et keneidne iyi bak 3 kuruş para için senin için demiyorum yaygara adamlık yapan adamlar var hepsini biliyorum gevşeklik te level atlamışlar para için kendini satarlar sorsam tam delikanlıllar tek kankim @BMW
neye göre liste yaptın onu söle
okey takip şartı vardı dicekti bu kadar basit dostum onlar bilir par a muhahbaeti yapamadığımıDostum bende katilcaktim takip sarti vardi yanlis anliosun bence
tmm anladım soru sordumda o konuyu farklı yere çektiBol şans 250 mesaj i olanlar ve takip edenler listede olacak
böyle yazmıs kankam bak
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!