yok kalp kırmaya gerek yok kankatmm anladım soru sordumda o konuyu farklı yere çekti
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
yok kalp kırmaya gerek yok kankatmm anladım soru sordumda o konuyu farklı yere çekti
yazıklar olsunBiraktim 7 aydir icmiom
250 mesaj ve takip edenleri aldımanlama kardeşim ****** et keneidne iyi bak 3 kuruş para için senin için demiyorum yaygara adamlık yapan adamlar var hepsini biliyorum gevşeklik te level atlamışlar para için kendini satarlar sorsam tam delikanlıllar tek kankim @BMW
neye göre liste yaptın onu söle
tartışmaya gerek yok
okey takip şartı vardı dicekti bu kadar basit dostum onlar bilir par a muhahbaeti yapamadığımı
Bos is valla verdigim paralara yazik ne sigarayida 4 senedir biraktimyazıklar olsun
tmmdır hayatımın baharı D.d250 mesaj ve takip edenleri aldım
Kanka bazilari var adamlar burdan alio baska forumda konu aciotartışmaya gerek yok
AÇ KÖPEK YAM YAM BİRİ OLSA BENDE KAVGA EDERİM BİLİYORSUN AL YÜRÜCÜ İNSANLARA ZAAFIM VAR KAVGA CIKARMAK İCİN
tebriklerbeyler cekım gelmıs ben atmye gidp geliom
mk usenıom gıtmeye gelde gıt sımdı neysetebrikler
@Aimar la Ortak alkol ödüllü roll acacaktık direk elendinBos is valla verdigim paralara yazik ne sigarayida 4 senedir biraktim
şakasına kafa buluyorsun öyle şamata olsun diye sordun sandim.sartlari biliyorsun dur sandim.tmm anladım soru sordumda o konuyu farklı yere çekti
BEN 6-7 K KASAM OLSUN VEYA ÜZERİNDE 3 DE 1 İ HESAPTA GERİSİ NAKİT BU TARZ OYNARIMmk usenıom gıtmeye gelde gıt sımdı neyse
SİMDİ BİZDE YAPMADIK DESEK AYIP OLUR AMA BU FORUMU BÜYÜTMEKTE BİZDE COK İŞ YAPTIKKanka bazilari var adamlar burdan alio baska forumda konu acio
takip şartı yok diye biliyodum az sarayım dedim @eydolu4731 kızrmak için @Boyka01 tanıdıgı için uyandışakasına kafa buluyorsun öyle şamata olsun diye sordun sandim.sartlari biliyorsun dur sandim.
malesef 2 k civarı yoksa dedıgın gıbı yapmayı dusunuodumBEN 6-7 K KASAM OLSUN VEYA ÜZERİNDE 3 DE 1 İ HESAPTA GERİSİ NAKİT BU TARZ OYNARIM
senin resmi görünce aklıma kötü bir şey geliyor da atmak istemiyorum.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!