Eyvallah dostum teşekkürleryokk promosyon bitene kadar olamaz bidahaki. promosyonda anca
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Eyvallah dostum teşekkürleryokk promosyon bitene kadar olamaz bidahaki. promosyonda anca
Yarin anca gelir benimde 5.5 saat sonra 24 saat olucakBenimde akşam 11 gibi onaylanmış, umarım 48 saatten önce yatar.
Lan benim bile onaylandı dün akşamvay ** k ya herkesin onaylanmış benim onaylanmamış??
yok kanka bende yok sen ne zaman yapmıştın?Lan benim bile onaylandı dün akşam
cuma günü yapmıştım benLan benim bile onaylandı dün akşam
Pazar günü başvurumu almışlar kanka baktım şimdi. 2 gün önce yaniyok kanka bende yok sen ne zaman yapmıştın?
Bekliyoruz bakalimBANA EKLENMEDİ ONAYLI BİDE
Güvenemedim bu siteyeBekliyoruz bakalim
*** bende şans yok cuma günü yapmışım gene bişeyde bi yanlışlık yaptık herhalde hiç anlamıyom ***Pazar günü başvurumu almışlar kanka baktım şimdi. 2 gün önce yani
Bana yattı dersem inanır mısın ??*** bende şans yok cuma günü yapmışım gene bişeyde bi yanlışlık yaptık herhalde hiç anlamıyom ***
inanırım aga 200müBana yattı dersem inanır mısın ??
Uygulamadan tüm direktifleri yaptiysan sorun olmamasi lazim. Bir de kimlik yüklerken bi uyari cikmamasi lazim yani net cikana kadar çekmistim ben. Net çıkmayınca foto uzerinde uyari geliyordu*** bende şans yok cuma günü yapmışım gene bişeyde bi yanlışlık yaptık herhalde hiç anlamıyom ***
Daha yatirmamislar mkinanırım aga 200mü
Kanıt isterizBana yattı dersem inanır mısın ??
uygulamadan değil pcden yapmıştım direk tarayıcıdanUygulamadan tüm direktifleri yaptiysan sorun olmamasi lazim. Bir de kimlik yüklerken bi uyari cikmamasi lazim yani net cikana kadar çekmistim ben. Net çıkmayınca foto uzerinde uyari geliyordu
Hayırlısı be ustaDaha yatirmamislar mk
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!