Valla bilemiyorum brouygulamadan değil pcden yapmıştım direk tarayıcıdan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Valla bilemiyorum brouygulamadan değil pcden yapmıştım direk tarayıcıdan
olursa anasını s i k e y i m ?Valla bilemiyorum bro
1 hafta olsa yine iyiŞikayetvara şikayet için yazacaktım adamların sirrket adı şikayet varda yok 1 haftaya anca yatar bu onaylanan hesaplara
hocam site kapattı tası taragı topladı gitti paramı bekliyonuz halaGelmez 1 haftadan önce 48 saat oldu benim
site tası tarağı toplaıyıp gitmedi 1500 tl hacim için verilen 300 tl ler yatıyor çekimide yaptım.hocam site kapattı tası taragı topladı gitti paramı bekliyonuz hala
hocam 100dü 200 oldu şimdide 300mü veriyorlaf vay anasını biz cuma günü yaptık onay bilr alamadıksite tası tarağı toplaıyıp gitmedi 1500 tl hacim için verilen 300 tl ler yatıyor çekimide yaptım.
1500 tl işlem yapana 300 tl veriyorlarhocam 100dü 200 oldu şimdide 300mü veriyorlaf vay anasını biz cuma günü yaptık onay bilr alamadık
Ben 700 cektimhocam 100dü 200 oldu şimdide 300mü veriyorlaf vay anasını biz cuma günü yaptık onay bilr alamadık
Normaldir siteye tefe koyarsın diye komisyona bağlamışlardır dayı?Ben 700 cektim
O ne la??Normaldir siteye tefe koyarsın diye komisyona bağlamışlardır dayı?
Hani bize cukka1500 tl işlem yapana 300 tl veriyorlar
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!