aga taşakmı geçiyon benimki daha onay bile almadı cıldırcam şimdiAç bir rol artık liste alındı sapla gelsin ????
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
aga taşakmı geçiyon benimki daha onay bile almadı cıldırcam şimdiAç bir rol artık liste alındı sapla gelsin ????
Yazik valla guvenip hesap verenlerin aptalligi ayri bi aptallik da dolandiricilik yapan da ayri ********Kimseye güvenme internette öğren hesabına çek yardımcı olayım diyene sakın güvenme 8-10 kişi dolandirilmis telegramda yardım ayağına
Valla ben pek bilmiyorum o yüzden bki sende bilmiyorsundur diye düşündüm bol şans kolay gelsinYok ya ben hallederim kendim basittir paribuya cekerim herhalde önce
Piyasa o kadar bitik ki adam Twitter da 20 TL ödül için hesap açıp adamın ödülünü almaya çalışıyor tüm kansız orospu evlatlarinin mkYazik valla guvenip hesap verenlerin aptalligi ayri bi aptallik da dolandiricilik yapan da ayri ********
Evet Kanka şimdi çekmeyi bulun nasıl çekeceğiz *** bunuGelmiş bro bitcoin olarak
Tek benimkimi onay almadı a m k benden sonea yapanlar bile onay aldıAç bir rol artık liste alındı sapla gelsin ????
Ben biraz bekleyecegim ya bitcoin degerlenir belkiEvet Kanka şimdi çekmeyi bulun nasıl çekeceğiz *** bunu
2 saat önceNe zaman onay maili geldi
Kimlik onayı ne zaman olmuştu dostum2 saat önce
Harbi mi la niye böyle mk ... Mail at benden sonra üye olan arkadaşlara bırakın onayı para bile yattı de. Benimki onaylanmadı hala deaga taşakmı geçiyon benimki daha onay bile almadı cıldırcam şimdi
Paribu sıkıntılı benim başka yere nereye çekicem bunu ben yaYok ya ben hallederim kendim basittir paribuya cekerim herhalde önce
Paribuya cekicen. Paribudan da satip bakiyeye gecicek o para. İban ile banka hesabina gondercenEvet Kanka şimdi çekmeyi bulun nasıl çekeceğiz *** bunu
PazartesiKimlik onayı ne zaman olmuştu dostum
Bekleyemezsin çeker oynarsın hemen ???Ben biraz bekleyecegim ya bitcoin degerlenir belki
Tamamdır dostum teşekkür ederimPazartesi
Burdan direkt siteye atilabilir belki 1xbet gibi sitelere ama bilmiyorum arastirman lazimParibu sıkıntılı benim başka yere nereye çekicem bunu ben ya
Kanka çok kolay öyle ama işte Paribuya 10 dakikalık mail kaydetme gibi bir yanlış yaptım giremiyorum şifre hatırlamadım başka bankaya çekme yolu varmı btc sitesine atıp bankaya çekme btc Türk gibi başka yol gösterin banaParibuya cekicen. Paribudan da satip bakiyeye gecicek o para. İban ile banka hesabina gondercen
yazıyom otomatik cevap geliyoHarbi mi la niye böyle mk ... Mail at benden sonra üye olan arkadaşlara bırakın onayı para bile yattı de. Benimki onaylanmadı hala de
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!