Anlaşma li bankaya hemen geçmiyor mu Muhsin. Bitci hemen gelmiştiAynen buda olabilir ama geç gelir sanırım acil lazım sanırım arkadaşa
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Anlaşma li bankaya hemen geçmiyor mu Muhsin. Bitci hemen gelmiştiAynen buda olabilir ama geç gelir sanırım acil lazım sanırım arkadaşa
300 istiyor öyle dur Kanka özelden yazdı arkadaş yardımcı olacakSite üzerinden ceksene direk banka hesabına paribu falan niye karıştırıyorsun. Btc sat de o satar direk TL hesabına geçer ..TL hesabından da banka hesabına çek
@CaptainJackSparrow le sana 25 yazdım seri gönderin?
Mikin sağolsun da çekmeden nasıl yollayam ???@CaptainJackSparrow le sana 25 yazdım seri gönderin?
çektikten sonra ??Mikin sağolsun da çekmeden nasıl yollayam ???
Bende nıye yok *** ya
Hemen çekersen ayiktir bizi300 istiyor öyle dur Kanka özelden yazdı arkadaş yardımcı olacak
selfi kimlik falan isteniyormu bundaHemen çekersen ayiktir bizi
Bende nıye yok *** ya
Bi kaç yerle görüştüm bugun sönüş yok beklıyorum hala işsizlik kötü ya para yok pul yokSerkan napıyon iş aradın mı? Medet umma kanka böyle şeylerden hayata atıl.
tefo 100 e 100Serkan napıyon iş aradın mı? Medet umma kanka böyle şeylerden hayata atıl.
Evet kimlik istiyor önlü arkalı ve 10 saniye kadar videoselfi kimlik falan isteniyormu bunda
Medet ummuyorum kanka cebıme harçlık gırerdı şu yoklukta 200 lira kötü paramıSerkan napıyon iş aradın mı? Medet umma kanka böyle şeylerden hayata atıl.
Medet ummuyorum kanka cebıme harçlık gırerdı şu yoklukta 200 lira kötü paramı
çok şey istiyormuş üye oldumda mail onayından sonra gerisini yapmadımEvet kimlik istiyor önlü arkalı ve 10 saniye kadar video
Aynen öyle böyle yönetmnde amke böyle hayatında böyle genclıgınde gelecegındeKötü tabi be serkan paranın değeri yok ki mk.
Mail onayindan sonra birşey yapman gerekmiyor ki zaten. Hesabına bak yatan birşey var mı diyeçok şey istiyormuş üye oldumda mail onayından sonra gerisini yapmadım
Onaylatalı kac gun oldu mıllete patır patır yatıyor bızım hesap gene boş ?Mail onayindan sonra birşey yapman gerekmiyor ki zaten. Hesabına bak yatan birşey var mı diye
az önce üye olmuştum adres bilgileri falan istiyordu devam etmedimMail onayindan sonra birşey yapman gerekmiyor ki zaten. Hesabına bak yatan birşey var mı diye
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!