ben cuma yaptım onay bile yok a m k?Onaylatalı kac gun oldu mıllete patır patır yatıyor bızım hesap gene boş ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
ben cuma yaptım onay bile yok a m k?Onaylatalı kac gun oldu mıllete patır patır yatıyor bızım hesap gene boş ?
Devam et uygulamayı indir bütün herşeyi oradan yapaz önce üye olmuştum adres bilgileri falan istiyordu devam etmedim
benim telefona birşey inmiyor bilgisayardan üye oldumDevam et uygulamayı indir bütün herşeyi oradan yap
Bilgisayar dan nasıl yapılır bilmiyorum ??benim telefona birşey inmiyor bilgisayardan üye oldum
Çeken yokmu henüz öğrenmek zaman alacak belli ?az önce üye olmuştum adres bilgileri falan istiyordu devam etmedim
Çeken yokmu henüz öğrenmek zaman alacak belli ?
telefona uygulama indirmeye gerek yokmuş sistem seni kimlik video çekimi için yönlendiriyor yaptım bakalım 24 saat içinde kontrol edilecek dediBilgisayar dan nasıl yapılır bilmiyorum ??
Hadi ins uygulamadan daha kolay olduğu için demiştimtelefona uygulama indirmeye gerek yokmuş sistem seni kimlik video çekimi için yönlendiriyor yaptım bakalım 24 saat içinde kontrol edilecek dedi
Harbi mıBen az önce çektim usta.
Hani arkadaş özel den yazdı diyordun cekemediniz mıÇeken yokmu henüz öğrenmek zaman alacak belli ?
Harbi mı
Kimin üstüne çektin ????Aynen, çok zevkliydi.
Kimin üstüne çektin ????
O kim la ?Karlee Grey.
O kim la ?
Kardeşi ablası falan varsa ayar çek bacanak olalım ????Oyuncu.
Kardeşi ablası falan varsa ayar çek bacanak olalım ????
Farketmez paraları varsa her türlü olurKeisha Grey var.
Kanka ben yazdım benim hesaba at dedim ben sana ibanla fastpay göndericem yazdım. Cüzdanı attım. site çöktü dedi cevap yazmadı sonraHani arkadaş özel den yazdı diyordun cekemediniz mı
Lexi lunaOyuncu.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!