Kanka simdi haksizlik olursa konu sonunda ben karismam bana bu sonradan geldi demesin kimse ben alirim benlik sikinti yok ?@DodoYAZYETER al knk kardeşi uzatmaya gerek yok keyfımız kaçamsın
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kanka simdi haksizlik olursa konu sonunda ben karismam bana bu sonradan geldi demesin kimse ben alirim benlik sikinti yok ?@DodoYAZYETER al knk kardeşi uzatmaya gerek yok keyfımız kaçamsın
konuya yaz boyuk yazıyla kabul ederlerse alKanka simdi haksizlik olursa konu sonunda ben karismam bana bu sonradan geldi demesin kimse ben alirim benlik sikinti yok ?
Kanka oyle her itiraz edeni listeye alcaksak kalbi kirilmasin diye kimse takip etmesin bence kural neyse onu uygulayn@DodoYAZYETER al knk kardeşi uzatmaya gerek yok keyfımız kaçamsın
@cihanhrdn62konuya yaz boyuk yazıyla kabul ederlerse al
Ben kuraldan yanayim ama herkez fikrini sunsun hizir dediKanka oyle her itiraz edeni listeye alcaksak kalbi kirilmasin diye kimse takip etmesin bence kural neyse onu uygulayn
kıramıyorum kımseyı huyumu sıkım kabul etmıyorsanız alma o zmn kardeşim @DodoYAZYETERKanka oyle her itiraz edeni listeye alcaksak kalbi kirilmasin diye kimse takip etmesin bence kural neyse onu uygulayn
Sonradan geldi ben takip etcem olduki kupon geldi bana cikmadi ona cikti ayip olmazmi kankKanka simdi haksizlik olursa konu sonunda ben karismam bana bu sonradan geldi demesin kimse ben alirim benlik sikinti yok ?
Kanka ben listeciyim bana zarari yok huyun kurusun ?kıramıyorum kımseyı huyumu sıkım kabul etmıyorsanız alma o zmn kardeşim @DodoYAZYETER
Oy 1 alma tmSonradan geldi ben takip etcem olduki kupon geldi bana cikmadi ona cikti ayip olmazmi kank
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!