tm canını yerım senın almayız sende haklısın geçenlerde bneım basımada gelmıstı aynı mevzuSonradan geldi ben takip etcem olduki kupon geldi bana cikmadi ona cikti ayip olmazmi kank
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
tm canını yerım senın almayız sende haklısın geçenlerde bneım basımada gelmıstı aynı mevzuSonradan geldi ben takip etcem olduki kupon geldi bana cikmadi ona cikti ayip olmazmi kank
Klp kirmayla alakasi yk kanka sen kurali koymusmusun koymussun kurala uyani almismisin almssin gerisi katilmayanin sorunu saplaaaaakıramıyorum kımseyı huyumu sıkım kabul etmıyorsanız alma o zmn kardeşim @DodoYAZYETER
Apranax in oyuyla alinmadj tskler takibe devam 1 oyla onaylandj ??Klp kirmayla alakasi yk kanka sen kurali koymusmusun koymussun kurala uyani almismisin almssin gerisi katilmayanin sorunu saplaaaaa
dıger maçda başladı saplaaKlp kirmayla alakasi yk kanka sen kurali koymusmusun koymussun kurala uyani almismisin almssin gerisi katilmayanin sorunu saplaaaaa
Seviyorum seni reis ben yan formdaki carpidiem yabanci dglm ?tm canını yerım senın almayız sende haklısın geçenlerde bneım basımada gelmıstı aynı mevzu
koalısyon kuruldu bıttıApranax in oyuyla alinmadj tskler takibe devam 1 oyla onaylandj ??
oo knkm baş tacısınSeviyorum seni reis ben yan formdaki carpidiem yabanci dglm ?
bırazdan sovmeye başlıcam onu ıstıyorlaryav yarım saat oldu gol yok boyle işin mk
en sevdiğim kural .Takibi birakan listeden çikarilir 5 dakka mesaji olmayan finitoo
cihanhrdn62
Burak16
Boyka01
Apranax
Veyselimyo
Aldoğan
Rcpgdk315
sen devam et azız başkanım sorun cozulduBoş tartışma gene takip edesim kactı kardeş kurallar başta uymıcaksan katılma
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!