Niye küssün dayıDeğildir
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Niye küssün dayıDeğildir
Haracımı vermedin???Niye küssün dayı
Yalan olmasın gece 1 mi 2 mi be bekledi ilgilendi?dayı adamına göre muamele yapıyo ?
Dayı yanlıs anlama ama haraçlık bir şey yok sana varsa yok demem asla senin de bana oldu kıyağınHaracımı vermedin???
İlgilenir dayı şimdi yaptıgı olayda kendince haklı ben hak veriyom valla , bi çıkar ilişkiside yok para almadan yazıyorum bunları kamuoyuna duyurulur ????Yalan olmasın gece 1 mi 2 mi be bekledi ilgilendi?
Takılıom lo??????Dayı yanlıs anlama ama haraçlık bir şey yok sana varsa yok demem asla senin de bana oldu kıyağın
Sakın ha herkes bi yana sen bi yanaTakılıom lo??????
Paramı ver???Sakın ha herkes bi yana sen bi yana
Soygundan sonraBerlin sende ver paramı???
AaoooooSoygundan sonra
Alsam hemen fazlasıyla atıyorum. Size faizcilik yapacak adam yaranir ben gibi insan deil. En kısa zamanda paramı gönder
Beyin olsa ne dediğimi anlardin ben 200 e 400 ödeme yapıyorum ama 200 verip 400 almıyorum. Aramızdaki fark bu. Yaran varsa özelden yazBunu diyenin de acil 200 e 400 demesi... Çok değil 1 ay oluyor hayat enteresan.
Beyin olsa ne dediğimi anlardin ben 200 e 400 ödeme yapıyorum ama 200 verip 400 almıyorum. Aramızdaki fark bu. Yaran varsa özelden yaz
Anlaman da sorun mu var yoksa mallığa mı vuruyonE tamam işte ben de yaranıyormuşum sana.
Anlaman da sorun mu var yoksa mallığa mı vuruyon
Seni siktiredeli ay oldu hâlâ yüzsüz gibi alıntı yapıyon adam mısın senMeto da 50 için 100 veriyor aranızdaki fark ne? Miktarlar mı? Seni diğer alanlardan farklı kılan nedir? Ki onlar söylenilen tarihte veriyor.
Seni siktiredeli ay oldu hâlâ yüzsüz gibi alıntı yapıyon adam mısın sen
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!