Olur ama sahurdan sonra olanilirroll yaparım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Olur ama sahurdan sonra olanilirroll yaparım
herkese dedi ama basta ben katildgmda diger rolde kazananlar katilmasin dedi bende biraktmHerkese dedi ya en son ??
Aynen bi rol yap zaman geçsin reisroll yaparım
Geldi kesene bereket
Geldi reis teşekkürler
Oho burda farklı söyledi ya 20 kişi 50 sonra 10 kişi 100 dedi hem ordaki ödülmü ksldı gittiÖZELDEN SORDUM ALMA DEDİ
Kesenee bereket reis hayırlı sahurlarBeyler benden bu kadar. Herkesin eline emeğine sağlık. Ödül alan arkadaşlar inş sizede şans getirir ödül parası. Liste dısı kalanlar kızmasın. Anlamayanlarında hakkı olsun. Herkese hayırlı ramazanlar
Hayırlı ramazanlar kesene bereket reisBeyler benden bu kadar. Herkesin eline emeğine sağlık. Ödül alan arkadaşlar inş sizede şans getirir ödül parası. Liste dısı kalanlar kızmasın. Anlamayanlarında hakkı olsun. Herkese hayırlı ramazanlar
Mantıklı4 kişi 50 tl yapalım
470 kalır
170 kendime cekerim
300 le de roll yaparız herkes sahit olur
HAYIRLI RAMAZANLARBeyler benden bu kadar. Herkesin eline emeğine sağlık. Ödül alan arkadaşlar inş sizede şans getirir ödül parası. Liste dısı kalanlar kızmasın. Anlamayanlarında hakkı olsun. Herkese hayırlı ramazanlar
Kesenebereket baskanBeyler benden bu kadar. Herkesin eline emeğine sağlık. Ödül alan arkadaşlar inş sizede şans getirir ödül parası. Liste dısı kalanlar kızmasın. Anlamayanlarında hakkı olsun. Herkese hayırlı ramazanlar
Uyar reis nasıl dersen4 kişi 50 tl yapalım
470 kalır
170 kendime cekerim
Kanka direkçekiliş olsa4 kişi 50 tl yapalım
470 kalır
170 kendime cekerim
Kesene bereket hayırlı ramazanlarBeyler benden bu kadar. Herkesin eline emeğine sağlık. Ödül alan arkadaşlar inş sizede şans getirir ödül parası. Liste dısı kalanlar kızmasın. Anlamayanlarında hakkı olsun. Herkese hayırlı ramazanlar
para benim değil arkadasın sadece adaletli olmaya calısıyorumUyar reis nasıl dersen
4 kişi 50 cekcemKanka direkçekiliş olsa
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!