hakkim senindir sana cikarsa zaten benimdir?Geciktik **
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
hakkim senindir sana cikarsa zaten benimdir?Geciktik **
Saat 8 oldu zaten.
vay bukadar mi fakirim ben @kadircan4747 dayıbu hafta dünle birlikte 6k ya yakın kaybetmişim 20 tl freebet diyon bana?
la takiliom sana saka yapiom?10 dk sonra 200 mü atcan yani?
Vortex o zaman Şaka mıyım neyimbu hafta dünle birlikte 6k ya yakın kaybetmişim 20 tl freebet diyon bana?
ihtiyacim yok sagol?10 dk sonra 200 mü atcan yani?
ciks biraz salaksin???Vortex o zaman Şaka mıyım neyim
Adamı niye yoruyorsun durduk yere bi ton mesaj yazdirdinla takiliom sana saka yapiom?
para lazım para akis kopardık karteli deldik arabayı yaptırmam lazımVortex o zaman Şaka mıyım neyim
la takiliom sana saka yapiom?
Payfix saliyorumihtiyacim yok sagol?
siteye at bi bin cikar araba parasini veya anahtari birak??para lazım para akis kopardık karteli deldik arabayı yaptırmam lazım
hadi buyur mevzu patladıGüzel şaka çekim talebi verdim, senin yüzünden kasayı bozdum.
Laf ağızdan bi kere çıkar dayi al bu parayı bence hahahahGüzel şaka çekim talebi verdim, senin yüzünden kasayı bozdum.
Keşke olsada sana yardimci olsam.para lazım para akis kopardık karteli deldik arabayı yaptırmam lazım
ne bini dayı sadece işcilik 500 istiyolad ön 2 aksta gittisiteye at bi bin cikar araba parasini veya anahtari birak??
oyuncu değişikligi yapabiliriz kanka 2 k ya 2.5 k dönerimGüzel şaka çekim talebi verdim, senin yüzünden kasayı bozdum.
Sanayiye girerken 200 vermeyenin selamını bile almiyolarne bini dayı sadece işcilik 500 istiyolad ön 2 aksta gitti
oyuncu değişikligi yapabiliriz kanka 2 k ya 2.5 k dönerim
Çıta yı yukselt hedef 3kne bini dayı sadece işcilik 500 istiyolad ön 2 aksta gitti
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!