disiplin kuruluna gider kanka olcagı buİteklese falan filan olsada cok abartildi bakalim ne olacak
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
disiplin kuruluna gider kanka olcagı buİteklese falan filan olsada cok abartildi bakalim ne olacak
daha önceden aralarında bişey geçmiştir şampiyonluk macı degil başka bişey degil ligin ilk maçı ne bu sinir yani bu olayın geçmişi vardırAbi anasina falan kufretse anca olur böyle birsey de Kerem öyle birine de benzemiyor *** cok tuhaf durum
geldi ilk kafa attı sonra yumruk attıKafa göz daldı diyolar
He valla daldi ** zaten manyakti iyice kafayi yemis ** salagiKafa göz daldı diyolar
İzle burdanKafa göz daldı diyolar
Onu o takımda tutanın ** bu saatten sonra ufacık cocukla nolursa olsun kaç yas fark var ara da
Ne yas farki salak ikisiide genc ** sanii bana marcao 30 yaşında **Onu o takımda tutanın ** bu saatten sonra ufacık cocukla nolursa olsun kaç yas fark var ara da
Olum herif 35 yaşın da duruyor ** o nasıl gençNe yas farki salak ikisiide genc ** sanii bana marcao 30 yaşında **
Acta bak kac yasindaykisOlum herif 35 yaşın da duruyor ** o nasıl genç
Yav ** neye bakam adam babam yaşında duruyo benden kücükActa bak kac yasindaykis
Harbi tarihe gectik ** dangalak bunlar yaYav ** neye bakam adam babam yaşında duruyo benden kücük
Valla anlam veremedim kafayi yicem mk cikar kokusu mac sonu herhaldeHarbi tarihe gectik ** dangalak bunlar ya
Kolay kolay cikmaz kanka uydurmalar olur sadece sunan bütün medya haftayı unutup bu olayi konusucakValla anlam veremedim kafayi yicem mk cikar kokusu mac sonu herhalde
Biri diyor ki Kerem ilerde çok top kaptırıyor ordan mi bi tartisma cikti acaba falan.. Kerem de ona sus falan dedi ve Marcao da kizdiKolay kolay cikmaz kanka uydurmalar olur sadece sunan bütün medya haftayı unutup bu olayi konusucak
Öle bahane mi olur maç 2 0 adamlar 10 kişi zatenBiri diyor ki Kerem ilerde çok top kaptırıyor ordan mi bi tartisma cikti acaba falan.. Kerem de ona sus falan dedi ve Marcao da kizdi
Baska bir olay sezemiyorum bu olabilir kerem bugun gununde degildi uyarmis olabilir oda sus dedi heralde prof bir oyuncu karsilik vermez fakat bu adam manyakBiri diyor ki Kerem ilerde çok top kaptırıyor ordan mi bi tartisma cikti acaba falan.. Kerem de ona sus falan dedi ve Marcao da kizdi
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!