Para ne ki ben bilmiyorum vakit geçirmek lazımbeni pas geç param yok zaten sinir hat safhada
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Para ne ki ben bilmiyorum vakit geçirmek lazımbeni pas geç param yok zaten sinir hat safhada
SAYENİZDE KARDESIMMM 1 AYDIR EKMEK YÖK PEYNİRE KAFA ATIYOZ ÇEKİLİŞLERDE NAZAR SİZDEN GELDİ MK KABUL ET ??@muhsinovi sana ne oldu boyle cekılıslerde cıkmaz oldun nazar degdı kendını bır okuttur uflettır
adama zorla para veriyorlar yahu biz isteyenede veren yokKralmanı twitterdan dürtem dur
He valla ** anlamadim olayda ne acabaGALATASARAYDA Bİ İLK
MARCAO TAKIM ARKADAŞI KEREME VURDUGU İÇİN KIRMIZI KART GÖRDÜ
Nasil ya? Ne oldu ki harbi?GALATASARAYDA Bİ İLK
salak abilik mi taslamışGALATASARAYDA Bİ İLK
He valla ** anlamadim olayda ne acaba
Nasil ya? Ne oldu ki harbi?
marcao sinirlendi patlattı bitane keremesalak abilik mi taslamış
Sebep ne ki niye kızdı yani?marcao sinirlendi patlattı bitane kereme
Kafayla yumruk atti vende sok oldum aqbNasil ya? Ne oldu ki harbi?
kerem eliyle sus işareti yaptı marcaoda yediremedi galiba kendineSebep ne ki niye kızdı yani?
Kafa kafaya gelince susu yalti da adam defanstan geldi ta oraya baska biesey varkerem eliyle sus işareti yaptı marcaoda yediremedi galiba kendine
marcaonun işi bitti bundan sonra kadro dışı olur takımdan gönderilir affedilmez bu hareketKafa kafaya gelince susu yalti da adam defanstan geldi ta oraya baska biesey var
Kerem de iyi oynayinca artistlik mi yapmaya başlıyor ne ilginckerem eliyle sus işareti yaptı marcaoda yediremedi galiba kendine
ikisininde a m kKerem de iyi oynayinca artistlik mi yapmaya başlıyor ne ilginc
İteklese falan filan olsada cok abartildi bakalim ne olacakmarcaonun işi bitti bundan sonra kadro dışı olur takımdan gönderilir affedilmez bu hareket
Kafa göz daldı diyolarİteklese falan filan olsada cok abartildi bakalim ne olacak
Abi anasina falan kufretse anca olur böyle birsey de Kerem öyle birine de benzemiyor *** cok tuhaf durumKafa göz daldı diyolar
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!