Payfix atıldı 1.5k bekleniyorparaya değer vermem DÜN 1.5 k tek oyuna felan bastım 2 kere
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Payfix atıldı 1.5k bekleniyorparaya değer vermem DÜN 1.5 k tek oyuna felan bastım 2 kere
slot sevmemEgt oyna vbet 6-7 TL den
Türk lirasinin değeri kalmadı kanka zaten. Versende bir ske yaramiyiparaya değer vermem DÜN 1.5 k tek oyuna felan bastım 2 kere
MALESEFTürk lirasinin değeri kalmadı kanka zaten. Versende bir ske yaramiyi
2 gün önce maaş yattı. Şuan cepte kalan cukka 0. Mke ben o parayla geçinemiyom adam asgari ucretle nasıl geçinsinMALESEF
BEN CALISMADAN GECİNİYORUM2 gün önce maaş yattı. Şuan cepte kalan cukka 0. Mke ben o parayla geçinemiyom adam asgari ucretle nasıl geçinsin
Bende öyleydim bi ara. İşe girince yetmiyi mke. 9.5k maaş veriyolar yetmez azBEN CALISMADAN GECİNİYORUM
benim su alemlerden her ay yedigim para min 10 15 kBende öyleydim bi ara. İşe girince yetmiyi mke. 9.5k maaş veriyolar yetmez az
Geçen ay banka hesap özetine baktım maaşla birlikte payfix ve paparadan da hesaba giren toplam para 230bintl. Çıkan para da aynı ne anladım o işten mkebenim su alemlerden her ay yedigim para min 10 15 k
Geri geldim heeeYes be 10-10
@Rooster su arkadası alalım konudan ALLAH icin geldi gol mol olacak simdiGeri geldim heee
Gol yokMACA BAKMIYORUM DA GOL YOKTUR HERHALDE KİMSE YAZMIYOR SA: D
KovunGeri geldim heee
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!